ÄNTLIGEN :)

såå har vi internet igen. flytten har gått rätt så bra, jag trivs väldigt bra faktiskt. theo verkar också trivas, för nu har han ju mkt större yta som han kan köra sin gåbil på.. han har blivit jätte duktig på att gå runt i den han kommer fram överallt och följer efter oss hela tiden.. om jag går på toa står han utanför toa dörren när jag kommer ut, osv =) sen så kryper han hela tiden nu också.. han har verkligen blivit jätte duktig . han har börjat ta mina toffsar och stoppa dom i munnen, fast bara en liten del av dom.. sen så kryper han runt så, svårt att förklara mej jag lägger upp en bild på det :)

idag har vi varit på öppna förskolan det va rätt så kul, theo satt och diggade när lena spelade gitarr som vanligt.. han är så söt när han sitter och gungar fram och tillbaka, eller han är jämt söt :) han älskar musik ! efter ÖF tog jag bussen ner till stan och gick i lite affärer. såg han från green peace som 'förföljer' mej.. han såg mej aldrig smög runt han.. hahaha :P sen stötte jag och theo på toni,matte och tollbo på stan så hängde med dom och åt på mcdonalds. sen hängde dom med mej till affären och jag mötte min syster, sen ropar någon och vi vänder oss om då är det kjemis av alla personer.. trevligt trevligt :)

härromdan när jag va på stan med mi och ronja såg vi idol daniel på stan :P haha.. sen gick jag och mi + barnen till chicki mama och köpte mat, och gick hem till henne och åt .   just de vi har varit på bvc nu theo väger ca 10,6 kg och är 70.6 cm lång.. ÅHHH va han är stor nu :) han blir ju 8 månader om en vecka.. :) nu ligger han och sover i mitt knä, man kan inte titta sej mätt på han.. han är ju bara såå otroligt fin :) imorgon ska vi tvätta, det behövs verkligen nu efter flytten.

har börjat lägga theo senast klockan 10 nu och det funkar jätte bra.. fast han har fortfarande inte lärt sej att sova hela nätterna.. men måste verkligen ta tag i det så jag kan få sova ut nån gång.. han har börjat med uppmärksamhets hosta nu, han hostar på lossas så han ska få den uppmärksamheten han vill ha :P
men nu ska jag skriva en jobbansökan, fick föresten inte jobbet på mcdonalds :(

Theo på ikea :)

image116
sötnöt ! :)

image117

nya byrån och lampan , tyckte det blev ett fint kort :)

image118

26 oktober

jag och theo gick upp nyss..han har vaknat väldigt mkt inatt så jag har inte fått mkt sömn..kommer inte skriva några mer inlägg på typ en vecka för vi har inte bredband i den nya lägenheten än.. men ska beställa det så fort som möjligt :) igår packade vi upp sängborden,byrån och sängen.. så vi har köksbordet kvar, och stolarna då. rickards kompisar kommer typ vid 1 och hjälper till att flytta, sen¨på kvällen ska dom spela poker och dricka öl.. ska väcka rickard vid 10 typ sen ska vi upp till ikea vi glömde mitten stommen till sängen, så vi ska upp och hämta en sån och så blir det nya sängkläder och kanske lite små plock, :)

men nu ska jag och theo äta frukost och sen ska jag sminka mej .

måste också tillägga att theo KRYYPER mkt mer nu :) han är jätte duktig, men ibland vill han krypa snabbare än va han kan och då trillar han.. hehe

FLYTT ! :)

imorse fick vi nycklarna till den nya lägenheten , åkte och kollade på den den va inte som vi minns den tyvärr.. men vi ska göra om massa, nya tapeter, måla lister byta skivan i köket och kakla om svart/grått.. sen ska rickards mamma ringa och prata med dom och höra om dom kan göra om badrummet :) efter vi hade kollat på den åkte jag rickard och theo upp till ikea.. osminkade och i myskläder.. skämdes typ ihjäl.. men vi köpte iaf en ny säng ram, två sängbord, ett köksbord och en byrå, jätte snygga =) men dyrt så in ..sen har vi stolar och barsstolar som vi köpte för ett par veckor sen.. rickards mamma bjöd på fika idag och linda visade sin halloween dress, såå himla snygg/grym :) imorgon eller på lördag ska vi köpa massa små plock som krukor,blommor, tavlor och så vidare :) sen ska rickards kompisar hjälpa oss att flytta alla andra saker imorgon..

nu är theo uppe och hälsar på rickards jobbar kompisar, han har på sej dom nya kläderna jg köpte till han igår :) .. sen ska han låna en skruvdragare och hammare från jobbet så det kommer underlätta vårat jobb massor.. han kommer och plockar upp mej om en timme ungefär så vi kan åka till våran nya lägenhet och fortsätta att skruva.. vi ska ta med oss hemma bio anläggningen så vi kan lyssna på lite musik :)

theos rum kommer vi inreda allt eftersom.. för jag anser att han är för liten för att sova i eget rum.. men vi ska inreda det nu, eller lite åt taget.. det blir döskalle lampor, fina gardiner, små stolar och bord, massvis med leksaker och sen blir det fina blå tapeter :) m.m

jätte hungrig är jag med, det blir väl att jag och rickard beställer en pizza sen.. men nu ska jag förbereda lite mat i en låda som theo kan äta sen :) och städa undan lite här

theo är gryyymmmmast =)

vi gick till ÖF idag för theo mådde bättre :) det va en ny bebis där idag.. bebisens pappa hade öppen gylf, annars va dom väldigt trevliga :) när lena spelade gitarr diggade theo som vanligt, nu har han börjat med ett nytt sett och digga med han ligger på mage skakar huvudet och sparkar bena som en galning, kunde inte hålla mej för skratt det kunde inte dom andra heller för den delen :P hha..theo somnade i jimis knä, han måste ha drogat honom eller nått för han sov som en stock fast jag klädde på han, satt ner han i vagnen och höll på att böka med han .. haha :)

sen drog vi ner på stan kollade på lite barn skor till theo jag har beslutsångest.. rickard ska få hänga med och bestämma så kan han betala med :P hah :) en green peace kille kom efter mej på stan ohh nej tänkte jag och gick fortare men han kom ifatt mej och stoppade mej.. höll på att tjata en massa hela tiden.. han sa att jag skulle offra den pizzan jag äter varje månad. jag äter inte pizza svarade jag.. haha :P men nått intresse borde du väl ha.. nope mitt enda intresse är theo, det är där jag lägger alla mina pengar osv svarade jag..  amen den maten theo äter kan du lägga på oss istället.. jag såg jätte förvånad ut .. och då sa han att han självklart skojade .. och bla bla bla sen sa jag iaf ne nu måste jg gå och jag är inte intresserad av green peace men skulle jag ångra mej skulle JAG komma och prata med dom.. då så han lite lurigt jag ska tjata på dej varje gång jag ser dej på stan nu ;) mohaha.. väldigt trevlig kille.. men på ett jobbigt sett :P haha

drog iaf upp till a6 och åt 2 cheesburgare.. sen köpte jag världens grymmaste kläder till theo.. svarta jeanse, nitbälte, döskalle'sjal' och en röd och svart randig tröja och en vit och svart randig...:) ångrade mej först att jag köpte så dyra kläder men nu när jag har provat dom på han såå blev jag såå himla nöjd , han blev så jävla snygg rent utsagt :) haha :P

tyvärr blev bilderna väldigt dåliga.. dålig kvalite och lappar och sånt som sticker ut.. men ni ser på ett ungefär.


är inte han det coolaste 'bebisen' som finns !!? :)
image111

image114


image115

god morgon och snorig theo...

inatt vaknade theo runt 2 och rickard tog han då.. han började tyvärr busa med theo, och då vägrade theo sova efter det.. han va uppe och lekte i ca en timme, tur att rickard va hemma :) sen vaknade han klockan 7 jätte ledsen och jätte snorig.. han va täppt i näsan och ville ha nappen men tog han nappen kunde han inte andas.. tycker så synd om han.. jag försökte få han att somna om men det gick inte fast han va jätte trött.. så vi gick upp och tog ett bad, och nu har vi ätit frukost. hoppas han somnar om snart eftersom han är trött..

får se om vi ska till ÖF idag.. det bror på hur theo mår senare idag..förhoppningsvis bättre ..

23 oktober

inatt vaknade theo vid 1 som vanligt och sen vid halv 5 och halv 6.. och så vidare.. sen somnade han om och sov ett tag.. jag gick upp klockan 10 medans theo låg och sov med sin pappa., jag hann duscha,äta frukost,fixa håret och sminka mej.. sen väckte jag theo badade han gav han mat och såvidare då ringer toni och säger att det inte blir någon engelska idag.. så jag och theo åkte till mammas jobb och hälsade på istället.. nästan alla sa gud vilka underbara ögon så stora och blå :)

efter det gick vi ner på stan jag va jätte hungrig.. mötte iaf mi och hennes dotter + syster lo när jag skulle gå till mcdonalds pratade med dom en stund sen skulle dom gå så jag gick och åt :) goott ! frågade dom i kassan hur länge man brukar få vänta innan man får jobb, dom sa iaf att jag kunde få komma tillbaka kvart i 4 för att gå på anställnings intervju.. då skrev mi ett sms och frågade om jag ville fika och det ville jag hennes syster och jag drack varm choklad och vispgrädde och mi kaffe.. jag har aldrig träffat mi innan vi har snackat massa på msn och så kände vi igen varandra på stan.. om det va för 1 år sen hade jag aldrig vågat gå fram.. men är inte blyg längre sen jag fick theo :)

när jag va på anställningsintervjun passade mi och lo theo.. det gick la inte jätte bra på intervjun. men det gick la okej iaf.. va ska man svara på va är du för en då? hm.. :O men förhoppningsvis får jag jobbet, men det va väldigt många som sökte.. efter det hängde jag med mi hem vi pratade lite och theo åt spagetti och köttfärssås och lekte med söta ronja :) glömde theos döskalle'sjal' eller snusnäsduk som en del säger.. attans, theo skulle ha den imorgon på ÖF.. men men ska hämta den någon dag.

sen gick jag hem till mamma va nått så grymt kissenödig på väg hem till henne.. där busade vi med hundarna, och lagade mat med mamma någon grya med kassler och grönsaker, väldans gott . theo fick ris,broccoli och kasslerbitar.. trodde inte han skulle tycka om det.. men det gjorde han :) nu ligger han och sover men kommer snart vakna och vilja ha välling sen kommer han förhoppningsvis somna om på en gång.. för jag vill gå och lägga mej tidigt idag, det har varit en lång dag för oss :)

imorgon ska vi till ÖF, det ska bli roligt :) har försökt på tag på emma som vi ska ta över lägenheten ifrån men hon har inte svarat varken på sms eller när vi har ringt, förhoppningsvis ringer hon imorgon.

han är ju bara för underbar, mitt charmtroll :)

image107



image108

image109

image110

22 oktober

min kille är snart heeeela 8 månader, om ca två veckor ! va fort det går.... 

idag har vi inte ens varit utanför dörren :/ dååligt.. men när rickard va hemma packade och städade vi och packade igen osv.. sen när han hade åkt kom jag på att barnvagnen ligger i bagaget så jag har inte haft någon barnvagn idag. theo fick makaroner och en köttbulle till middag.. hade inget annat hemma, vi håller på att göra slut på det vi har, så vi inte behöver ta med oss massa mat till den nya lägenheten.

nu siter theo bredvid mej i sin barnskol och kollar på sej själv i spegeln.. han tänker nog 'va är det där för snyggig' ;) haha.. imorgon ska vi till skolan igen, det gillar theo för han får så mkt uppmärksamhet av alla där, charmtrollet. sen efter det ska vi gå ner till stan ska kolla på kläder till mej och theo.. denna månaden ska jag faktiskt köpa kläder till mej med.. rensade min garderob för ett par veckor sen.. och nu är det hur tomt som helst.  så det ska bli kul och handla kläder till mej för en gångs skull :) theo ska få några byxor och tröjor med .. det kommer bli en hel del kläder till han, det är farligt roligt att köpa barnkläder.

igår va vi hemma hos loollo,jimi och moa.. vi hyrde en film. helt okej faktiskt. åt pasta kycklig och ost sås :) det va trevligt som vanligt.. försökte ta ett kort på theo när han hade på sej sin döskalle sjal men han ville inte sitta still, så fick ett kort på halva han bara :/ men riktigt snygg va han, kan jag lova :) han har börjat krypa ibland men bara lite då och då.. när han blir ivrig och vill komma fram snabbt så ålar han.. det går bra mkt fortare :P

inatt drömde jag om min förlossning.. man saknar det väligt mkt, sjukt att man kan sakna en sak som gjorde nått så djävulskt ont :P hehe.. men det gör jag verkligen och känslan när han fick upp han på magen första gången den är obeskrivlig, ryser bara jag tänker på det.. vi har bilder från förlossningen på rickards pappas kamera..vill se dom, har inte gjort det än.. och har bara dom bilderna från förlossningen tyvärr. 
snart ska jag packa och städa ännu mera, badrummet är iaf helt klart och det är det ända rummet.. 


en halv theo och dålig kvalite.
image103 
image104
liten skrutt :)
image105

image106



21 oktober

inatt vaknade theo först vid 1 och låg och skrek.. jag spelade musik läste en saga osv.. efter en stund somnade han om.. sen vaknade han inte förens klockan 7 då fick han mat sen somnade vi om :) så inattt har varit en bra natt.. skönt att sova ut lite ibland :) nu sitter han bredvid mej och gör massa konstiga ljud :) rickard ligger och sover men ska snart jaga upp han, han är världens sömntuta ! igår vid klockan 21.00 åkte vi och handlade på coop det va vi där + 2 andra bilar.. haha :) jag va hungrig eftersom jag inte hade ätit nått på hela dan så vi köpte kött och klyftpotatis, sen ställde jag mej och lagade mat vid vid 10 på kvällen.. haha. gott va det iaf ! theo somnade klockan 22.30 så det va relativt bra :)

men nu ska jag sminka mej så jag har det gjort, vi ska vara med lollo,jimi och moa ikväll :)

20 oktober

igår åkte vi upp till a6 och fixade en nu mobil till rickard den röda desingmobilen som dom säger på reklamen eller nått. jätte fin va den iaf :) sen gick vi till hm och köpte en kofta och en döskallesjal eller va man ska säga.. han ska ha den runt halsen.. skit snygg kommer han bli , eller det är han redan :) mitt lilla charmtroll .. sen blev det en sväng på coop och då försvann nästan alla pengar va tvungen att köpa sånna dyra nödvändiga saker som välling,gröt blöjor våtservetter osv. när föräldrapenningen kommer ska jag handla massa kläder till theo det kommer bli dyrt men det är det värt ! :)

idag gjorde jag pannkakor till frukost , gott ! :) theo fick gröt, och så fick han smaka lite av oss med. efter det badade vi . idag har jag ingen aning om va vi ska göra rickard sitter och spelar poker med sina kompisar och theo ligger på golvet och leker han klättrar på allt och ställer sej upp och håller på att vara allmänt busig :) vi ska nog gå och gunga sen, det va ett tag sen nu.. packa ska vi också göra

eftersom rickard köpte ny mobil igår så fick theo hans gamla, den va rolig i sisådär 2 minuter sen dög den inte längre. haha :P som ni ser har jag en ny design sara  gjorde den, blev verkligen jätte nöjd ! :) tack så mkt !
imorgon ska vi vara med jimi lollo och moa, det är roligt att umgås med dom.. :)

image99

image100

image101

image102


18 oktober

theo somnade klockan 10 idag, han blev jätte ledsen när jag la ner han i sängen men gav han nappen och läste en saga för han efter 10 minuter sov han som en stock.. får se om han vaknar något, förhoppningsvis inte. men han kommer säkerligen vakna inatt som vanligt, han hade en period på 2-3 veckor han sov hela natten . men resten har han vaknat och velat ha mat och jag har inte haft orken eller viljan för att låta han ligga och skrika sej till sömns, men snart är det la dags och ta tag i det .. tycker det är jobbigt att gå upp mitt i natten och ge han mat, det det är bra mkt lättare än att lyssna på hans skrik..

imorgon så ska vi nog upp till a6 och fixa en ny mobil till rickard, jag vill me byta men får inte göra det förens om ett år.. sen ska vi handla på coop och kanske ta en sväng på ikea och kolla lite :) men nu jag nog sova lite eller försöka iaf..
  
image97

image98

18 oktober

finns inte så mkt att skriva idag.. jag och theo har varit hemmahela dagen. vi sov lite på eftermiddagen. och nyss rev han ner godis skålen så det va godis på hela golvt, busunge ! :) sen har han typ skitit mer än 5 gånger idag .. hehe och blöjorna som snart är slut, men som tur är kommer pengarna imorgon så då ska vi handla blöjor + lite annat  :) dom har inte hört av sej från mcdonalds än.. är jätet spänd hoppas verkligen jag får jobb :)

rickard har äntligen vågat smaka mina bullar och nu har han smällt i sej 2 bull påsar. :) det är det bara ca en vecka kvar innan vi ska flytta =) ska bli jätte skönt och kul.. men vi har mkt att packa den här veckan !

ska laga någon god mat imorgon till mej och rickard, han är väldigt kräsen när det gäller mat.. det ska vara mer avancerat än tacos..GE MEJ TIPS :D

17 oktober

dåliga ni va på att svara :/ imorse va theo på jätte dåligt humör.. till slut somnade han om och då passade jag på att göra mej iordning duschade och sminkade mej och åt frukost, gröt som vanligt det är nyttige men är inte direkt jätte förtjust i det men det går ner iaf med gott samvete med :)sen väckte jag theo och satt han i badet tvättade håret och tvålade in han, sen fick han med gröt som frukost äpple gröt. när vi va klara tog vi bussen till ÖF , det va la rätt så trevligt som vanligt.. skulle göra babymassage på theo men det va omöjligt han bara ålade iväg hela tiden, så gav upp efter en stund.¨åt en färdigrätt på Öf som vanligt, blir jämt så himla hungrig när jag är där..theo brukar sitta och digga under sångsamlingen han gungar fram och tillbaka.. jätte söt är han ! :)

tog bussen hem till mamma efter det, för lars syster ville hälsa på theo.. men hon kunde inte idag så hon kommer imorgon istället. gjorde iaf jätte god kycklingsallad hemma hos mamma :) och theo va as kinkig nästan hela tiden, han va trött men kunde inte sova så han gnällde hela tiden istället.

har bestämt mej för att skita i att färga håret blondt , köper mörk färg på fredag och färgar det mörk mörk brunt istället =) måste klippa mej med, men vågar inte riktigt :o

nu sitter theo på knä och plockar ur alla sina leksaker ur lådan, jag är så himla godis sugen men ska inte äta något får vänta tills det blir helg !

image94

16 oktober

imorse gick jag upp rätt sent, hann göra havregryns gröt och äta innan theo vaknade. theo fick välling som frukost idag, det brukar han aldrig få annars , han får det bara tills kvällsmat i vanliga fall.. men idag så orkade jag inte . :/ sen ringde rickards kompis och frågade om dom fick komma och spela poker med rickard han svarade narturligtvis Jaa utan att jag hade nått att säga till om. så det va bums in i duschen för mej .. 

efter det gjorde jag iordning mej och theo och tog en sväng på stan med min syster, åkte upp till a6 och åt på dragon med en hawai sås blev det, muuuums men så onyttigt. handlade lite på ica med nutrilet bars, barnmat och en svart cola =) har letat efter ett par snygga varma skor som han inte kan sparka av men har inte hittat några, ska kolla lite på nätet för skor måste han ha i vinter .

haha igår va theo jätte tjurig om jag pussade han på kinden blev han skit arg och vände bort huvudet.. nu sitter han och leker med sin vatten flaska och kastar ner den på golvet med flit sen vill han att jag ska ta upp den annars blir han tjurig.. han är så söt =) imorgon ska vi till ÖF och leka med minja,vilgoth,moa,petra och moa nr 2 .. tycker det är rätt kul och gå till öppna förskolan faktiskt, theo älskar det :)
 
vi ska upp till rosenlund och bada någon dag , måste bara köpa ett par bad byxor till theo och en bikini till mej.. om jag vågar visa mej i bikini då.. men får faktiskt offra mej för theos skull han älskar att bada .

theo i sina puma dojjor =)

image93

skulle vara kul och veta vilka ni är som läser min blogg så ett par frågor till er..
va heter,bor och hur gammal är du? hur hittade du min blogg och varför läser du? :)

15 oktober

vi gick upp runt halv 11 idag, då tog vi ett bad :) sen gick jag till affären och köpte havregryn och smör. ställde mej och gjorde havregryns gröt till mej och theo .. osmart av mej att inte bada theo efter att han hade ätit. :P va han sölade och slabbade , när han hade ätit upp att så hade han och jag gröt överallt torkade av han med en våtservett.

Sen jagade jag upp rickard vid halv 2, så städade vi och packade tillsammans. halv 4 åkte han till jobbet och jag tog bussen till mamma eftersom hon skulle hjälpa mej med min jobbansökan. mötte min lillebror på juneporten så vi gick hem tillsammans, mamma va redan hemma när jag kom . glömde helt av min jobbansökan för vi ställde oss och gjorde lax och grönsaker . så ska göra den själv nu, får se hur det går. förhoppningsvis får jag jobb på mcdonalds, inte det roligaste stället att jobba på, men jag behöver verkligen pengarna ! theo åt också lite lax med grönsaker han tyckte det va jätte gott ! :)

gabriella ringde mamma och va helt förtvivlad över alla skruvar och muttrar:P hahaha.. hon skulle sätta ihop sin soffa som kom idag men klarade inte att göra det själv.. så vi gick över dit med mamma och hjälpte till, eller inte jag och theo mamma hjälpte henne rättare sagt :P, theo satt på golvet och lekte med en slev och jag rotade i gabriellas skafferi, hittade lite choklad.. haha :P sen fick theo makaronilåda till mat det va jätte gott tyckte han. sen efter ett tag så blev han jätte kinkig när jag försökte ta kort på han med gabriellas kamera, blev några bra kort tror jag.. ska lägga in det sen när gabriella har skickat bilden.

när vi va hemma hos gabriella kröp theo =D han har blivit så stor nu min lilla knubbis, snart springer han väl. han ligger och sover i vagnen nu , han har varit väldigt kinkig idag , vet inte varför.. men alla har väl sina dåliga dagar. imorgon ska vi bara sitta hemma ska försöka packa lite mer, vi ska nog iväg och gunga på morgonen igen iaf =)

har fått bilderna nu, karate kid på sista bilden :P hahah




14 oktober

vi fick gå en bra bit för att hitta en bebis gunga.. när jag precis skulle ge upp så hittade jag en, theo älskade att gunga han skrattade jätte högt men efter en stund så va det inte lika kul längre så vi gick hem. tänkte bada theo när jag kom hem , men ångrade mej det är smartare att bada han efter att han har ätit för han kladdar så himla mkt :P idag rensade vi ut kläder som theo inte kan ha längre.. det blev en full kasse ännu en gång, vi har fyllt 3 kassar med hans gamla kläder nu sammanlagt och många mer lär det bli. det känns sjukt att theo har kunnat ha så små storlekar som 50 . när han föddes vägde han 3625 och va 51 cm , nu väger han runt 11 kg och är ca 69 cm ! och har storlek 80  kläder. STOR KILLE ! :)
nu ligger theo och sover på Rickard så söött, men måste flytta på han snart så vi kan fortsätta packa, ush va stökigt det blir när man packar..

idag ska vi kanske hyra den nya beckfilmen och sitta och äta godis och chips, ush va jag har varit onyttig denna helgen ! ska höra vad lollo och jimi ska göra så vi kanske är med dom.. 

theo är så himla duktig han sätter sej själv nu helt utan problem, och ställer sej upp när han håller i saker. :)

 här kommer en bild när theo gungar
image88

en bild på mej med, eftersom många villl se hur jag ser ut. kanske inte den bästa, men skit samma ! :)

image90
och vagnen !
image91

14 oktober

det va någon som undrade vart man kan kolla sitt bmi det kan man göra på www.livslunken.se/main.php?menuId=174 och sitt virtuella jag gör man på Hm hemsida, man går in på provrum .  :)


14 oktober

igår va vi bara hemma, lollo och jimi va sjuka.. hoppas dom mår bättre idag så man kan hitta på nått.. vi började äntligen packa , det va på tiden ! vi flyttar ju om ca 2-3 veckor. tänkte nyss gå ut och leta efter en gunga med theo, men då låg han och sov :P så nu sitter jag och sminkar mej.. ska väcka theo snart och ge han gröt sen ska vi gå ut :) 

theo har aldrig gungat innan, så det ska bli kul =) hoppas bara det finns en gunga här i närheten.. men annars får jag gå upp till ekhagen eller nått för där borde det finnas :) 

13 oktober

någon som vill hjälpa mej att göra om min header ?! :)

12 oktober

image86
såhär ser mitt virtuella jag ut.. typ måtten va inte så exta eftersom jag inte hade ett riktigt måttband men på ett ungefär. stora höfter har jag som på bilden,.. vet inte om jag tycker att den stämmer..

BMI 20 - 25:
jag har Bmi 22-Du har en passande vikt och du behöver inte tänka på att gå ner eller upp i vikt. Försök hålla vikten där du trivs.

12 oktober

skrev nyss ett långt inlägg men sen tryckte theo på någon tangent så det försvann :/ han lyckas med allt :P haha
igår va vi ute hos jimi , lollo och moa åt spagetti och köttfärsås opch pratade =) vi kanske ska till dom imorgon igen.. och då ska rickard med isof.

imorse badade rickard med theo, theo älskar att bada :) jag städade och sminkade mej sålänge. sen åkte jag och theo upp till a6 åt på mcdonalds lilla menyn plusmeny och cheddar dip =) mm.. så gott , men så onyttigt ! frågade iaf efter en anställningansökan. så ska fylla i den snart och lämna in den , förhoppningsvis får jag väl jobb.. skulle passa bra med lite extra pengar varje månad. vi handlade lite saker på coop med våtservetter, burkmat och godis. sen kollade vi i lite kläd affärer hittade lite fina barkläder jag ska köpa till theo när pengarna kommer in :) ska äntligen köpa den stickade tröjan på hm som jag har kollat in så länge nu, den är fiin =)

nyss så åt theo spagetti och köttärsås och mango med yoghurt som efterrätt.. båda burkarna va från 8 månader. han tyckte det va jätte gott ! =) han har fått två röda prickar i ansiktet tror han har blivit biten av en insekt, stackarn . men han verkar inte lida av det. Tand nr 2 har sprukit upp nu.. så nu har han två tänder där ner i mitten som är påväg upp.. döh snygg kommer han bli :) jag tycker  att han har fått mkt hår på sistone, snart kan han la ha tuppkam.. ;) ne det dröjer nog ett tag..

har fortfarande inte bestämt mej om jag ska fortsätta min skol utbildning eller om jag ska börja jobba istället.. om jag börjar skolan igen så blir det så tjärvt med pengar. Det lutar åt att börja jobba istället.. man kan ju alltid läsa på komvux sen. men det är ju ett tag kvar innan jag måste bestämma mej, har iaf sökt jobb på mc donalds så jag kan jobba där en tid fram över, om jag får jobb då.

10 oktober

på ÖFf idag va det trevligt gjorde inte så mkt, det blev ingen sång samling idag för lena va inte där. jag och louise bytte barn en stund, moa är så grymt söt ! :) det gick bra en liten stund men sen började hon gnälla, hon började nog tycka att jag va jobbig eller nått :P hehe. haha vilgoth klappade theo på huvudet och kröp bredvid han, så gulligt ! theo tyckte det va kul också. 

efter ÖF tog vi bussen ner till stan handlade lite mat tho hjälpte till och bära :P sen gick vi i lite kläd affärer och kollade lite hittade inget kul. theo va väldigt kinkig på stan och grät och grät så vi satte oss ner på en bänk tillsammasn och lekte med löven, såg iaf när han skrek att tand nr 2 håller på att spricka upp , inte konstigt att han är kinkig . stackare ! men han blev lugn efter våran paus på bänken :) 

gick vi hem til mamma och hämtade zaza 'mammas faraohund' tänkte raste henne medans jag gick med theo till susanne men det va nästin till omöjligt hon drog sjukt mkt va helt slut när jag kom fram. lämnade iaf theo där och gick hem till mamma sålänge hann vara där i 30 min sen va det dags och gå och hämta theo igen. han hade tydligen varit jätte duktig :) som vanlig som mötte jag mammas granne i dörren, möter han jämt och han är lika snäll varje gång och öppnar dörren och hissdörren till mej :)

glömde bort tiden hemma hos mamma fasnade framför tvn, top model ! skyndade mej iaf till bussen sen mötte jag en konstig kille
han- hej marielle
jag-ehhh hej?
han- du känner robin
jag-öhh ahh, hur fan vet du hur jag ser ut då :S
han- har sett dej på bild. hehe
sen hoppade jag på bussen så jag inte skulle missa den.. har ingen aning om vem han va, aja skit samma haha. 
nyss så pratade jag med louise kanske ska träffa henne imorgon :)

theo sitter och suger och biter på en snusdosa nu, och snart ska jag göra välling till han sen ska jag natta han! vet att han går och lägger sej sent har pratat med hon på bvc och hon sa att det är jätte normalt med barn i theos ålder som går och lägger sej sent. bara det funkar för mej och theo är det ingen fara. och det funkar faktiskt bra =) om jag lägger han klockan 8-9 vaknar han ändå vid 10 igen och vill gå upp. och om han inte vaknar så vaknar han mitt i natten och är över pigg.. så jag sitter hellre uppe sent än att gå upp mitt i natten flera timmar :) 

image84

image85


men nu ska jag natta theo han börjar se trött ut =)

framsteg :)

idag har theo lärt sej att sätta sej själv han ställer sej på alla 4 och lutar sej bak och sätter sej svårt att förklara, men duktig är han ! och hans tänder kliar så in i också :( stackare 

har precis matat theo med gröt och nu ska vi ta ett jätte snabbt bad sen är det dags för han att sova, han brukar vara vaken såhär sent för er som undrar men ska försöka ändra på det, men det är svårt har försökt innan!

puss och godnatt från theo  =) 

9 oktober

idag väckte theo mej klockan 8 så la han bredvid mej och försökte somna om, ,men det ville han inte han klättrade på mej och rickard hela tiden. vi låg iaf kvar och busade i sängen tills klockan 10. la theo i sin säng och då somnade han så jag pasade på att duscha och sminka mej. sen gjorde jag iordning theo ovh åkte vi till skolan, det gick inte lika bra med engelskan idag har ju inte hunnit öva speciellt mkt för theo har varit så kinkig nu när han har fått en tand.

sen tog vi bussen ner till stan och gick in och åt en sallad på mcdonalds , gick och kollade lite på bankläder hittade en jätte fin kofta till theo som jag ska köpa när pengarna kommer. vi mötte mikis inne på hm så gick vi på stan med henne, det va roligt har inte träffat henne på evigheter. efter en stund blev theo trött och kinkig så vi tänkte gå hem men då mötte vi toni,matte,jimmi,bohman och tollbo och dom busade med theo ett tag och följde med mej till juneporten.

efter det gick vi hem till mamma och busade med hundarna, självklart ! theo har börjat jaga dom nu, han ålar som en galning men brukar nästan aldrig få tag på dom.. Yaya brukar ge med sej ibland så han kan få leka lite med henne, medans theo lekte med en slev och ett kastrull lock gjorde jag och mamma köttfärsås och dinkelspaggeti, gott ! sedan traskade vi till bussen och nu sitter vi här , eller jag theo somnade i vagnen på bussen :)

tror theos andra tand kommer titta upp vilken dag som helst, han börjar bli stora killen nu med tänder och allt :)
imorgon ska vi till ÖF och träffa dom andra barnen, kommer bli kul ! och sen klockan halv 6 ska rickards mamma ha theo en timme hon har en kompis som vill träffa honom. ush va jobbigt det kommer bli att lämna bort han, han har aldrig varit ifrån mej eller rickard i 1 timme. hmm

nu börjar desperate housewifes, och imorgon ska jag köpa rosa bandet tycker ni med ska göra det ! :)







8 oktober

idag har jag och theo varit ute och gått det va visseligen ingen lång promenad, som det skulle bli. det blev bara ner till affären och tillbaka . sen la vi oss och vilade en stund tillsammans :)

håller på att tvätta en maskin med mörk tvätt nu, sen har jag dammsugit och torkat golvet. och snart ska jag städa resten. theo har börjat följa efter mej när jag går ut från rummet, då ålar han som en galning efter mej , sötnos :)

imorgon ska jag och theo till skolan igen, och jag har inte gjort min läxa än har inte haft tid.. men nu är theo gnälling så vi ska sätta oss framför tvn istället och mysa :)

image83

8 oktober

igår när vi firade linda somnade rickard och låg och sov hela tiden, lagom kul ! sen så orkade inte jag sitta där medans rickard sov så jag gick hem till mamma. jag och susanne pratade med hon som vi ska ta över lägenheten från dom skulle vara ute om 1-2 veckor så vi kan få den tidigare :) fast jag och rickard har inte packat nått, har inte fått hem kartongerna än, måste fixa det i veckan ! :S

va iaf hos mamma en timme sen skrev jag till susanne att hon  skulle väcka rickard och det gjorde hon och sen åkte vi till jimi,lollo och moa kollade på tv och åt chips. rickard somnade igen !! irriterad jag blev på han... annars va det kul hos dom som vanligt=) 

igår sänkte vi ner theo säng, han brydde sej inte fast den blev betydligt lägre, nu kan iaf jag sova gott utan att vara rädd för att han ska trilla ut. snart ska jag gå och koka gröt till min bus unge . sen får vi se vad som händer ska nog handla lite.. funderar på att göra taco paj idag :) 

bilder kommer senare ! 

såg nyss att theos tänder har börjat titta upp, syl vasst  :)

vagnen

kostade 3300 och är beställde från www.babyland.se .

det är nästin till omöjligt att sova bredvid theo på morgonen han håller på att klättra och ha sej tills han blir helt genom svätt. snart ska vi åka  och fira linda(rickard syster) sen ska vi nog vara med jimi,lollo och moa :) 

man ser theos tänder nu det är två stycken där nere, men dom har inte sprukti upp än men man ser dom :S om det nu är tänder men det verkar som det för det kliar hela tiden på theo.. 

theo ställer sej upphela tiden .. när jag duschade imorse och hade han i badrummet så hade han ställt sej upp med hjälp av soptunnan. så idag ska vi sänka ner barnsängen !

6 oktober

igår så va vi med lollo,jimi och moa =) vi åt god mat och kollade på en bra film.. igår va första gången vi hyrde en bra film.. eller det va rickard och jimi som gjorde :) haha turistas tror jag den hette.. vi åkte iaf hem runt 11 för rickard skulle upp tidigt idag och jobba. men det va trevligt hemma hos dom som vanligt :)

idag ska jag städa mammas lägenhet lite.. får lite pengar för det =) sen får jag se vad vi ska göra.

rickard är påväg till göteborg nu med theo han ska skjutsa sin pappa till flygplatsen.. kommer vara utan theo ca 4 timmar.. saknar han redan och dom åkte nyss det är så tomt här hemma utan theo :( blää.. har aldrig varit ifrån theo såhär länge.. ska städa hos mamma och då går det inte när theo är där för då vill han bara busa. :)

men nu ska jag göra mej iordning sen ska jag hem till mamma..

image82

4 oktober

nu har jag äntligen hittat det jag har letat efter döskalle gardiner ! =) det ska theo ha i sitt rum och två döskalle lampor.. skit snyggt :) det fanns också en döh cool morgonrock med en döskalle där bak.. som ni märker så har jag blivit besatt av döskallar :/ tycker det är jätte läckert ! :)

bull baket gick jätte bra, det blev lite många kanske. heela 80 st. men mamma och gabriella fick lite bullar med. sen blev det as stökigt i köket också, så nu har jag ren städat det, det tog sin tid. ska snart städa resten av lägenheten med. 

nu ligger theo och sover men han vaknar snart och vill ha sin kvällsmat och ny blöja. tror verkligen det är en tand på gång där nere i mitten på theo , det verkar klia jätte mkt i munnen på han, stackare ! 

image77


image78

image79

image80

image81

Ny barnvagn :)

imorse gick vi upp rätt tidigt åt frukost och myste framför tvn. sen gick R och theo upp till ekohallen och köpte lite fika och då passade jag på att göra mej iordning :) sen tog jag och theo bussen till a6 och mötte gabriella så gick vi och hämtade ut min mobil som äntligen va klar :) sen gick vi till coop och handlade ingredienser till bullarna som vi håller på att baka nu.. vi letade som galningar efter en bak kavel men hittade ingen på coop,ica och hemköp men sen så hittade vi en på åhlens som tur va :) vi bakar vanilj och kanelbullar, det är ju kanelbullens dag idag :)
 
just det gabriella köpte ett spel idag på coop och dom av larmade det aldrig så när vi gick in på hm larmade det när vi gick in, det tänkte vi ju inte på trodde det va nån som gick ut samtigt som vi gick in.. men iaf när vi skulle gå ut larmade det.. åhh nej tänkte jag säg inte att jag har en lam barnvagn , det finns ju barnvagnar som brukar larma. men iaf körde igenom barnvagnen när en som jobbade där kom och det va inte den, puhh :) sen gick gabriella igenom och då larmade det, så kollade hon i hennes påse och sa aha du har köpt ett spel det kan vara det så provade hon att ta igenom spelet och det va det.. snacka om pinsamt, alla glodde ! sen så vi satte oss ner så fort som möjligt och tog av larmet som satt på spelets insida, normalt att inte ta bort det i kassan :S 

igår natt packade vi upp barnvagnen, är jätte nöjd :) den är jätte lätt och köra och liten och smidig .. det kan inte bli mkt bättre :) det enda negativa är att den drar lite  när marken inte är plan , eller va man ska säga. men man kan låsa hjulen så gör den inte det.. :) såhär ser den ut fast den är inte så ljusblå lite mörkare och snyggare :)
image73
 
theo är rädd för dammsugaren, han börjar gnälla och ålar iväg så fort han kan.. stackar liten. Theo är en riktigt flörtis, idag på bussen så stog en tjurig tant bredvid barnvagnen och då började theo le och skratta åt henne och är så söt som bara han kan vara. då började hon skratta och sa att theo va otroligt söt ! :)

image74


image75


image76

 
men nu ska vi fortsätta med vårat bullbak :)

god morgon

idag ska jag och theo till ÖF :) och förhoppningsvis kommer vagnen =) inatt vaknade theo vid 4 och ville ha mat men det fick han inte han låg och skrek ica 30-45 min efter ett tag så somnade han i min famn, och sov vidare och när han vaknade nästa gång fick han mat. nu ligger theo och leker i sin säng, en riktig klätterapa har han blivit med, nyss så lyckades han ställa sej på knä. men nu ska vi göra oss iordning =)


:D

THEO KRÖP NYSS OCH DET VA EN BRA BIT!! sen la han sej ner och ålade igen.. åhh så stolt jag är :)tror han har en tand på gång faktist det verkar klia i munnen på han. han brukar ta nappen och bita på den och dra ut den.. och sen har han fingrarna i munnen ofta och håller på.  nu ska jag duscha av theo lite sen ska vi äta kvällsmat sen är det sängen som gäller för theo :)


eftersom

många frågar så ..

nu va inte theo planerad över huvudtaget först va de som hela mitt liv rasade ihop kunde aldrig vara ute sent och festa, sluta skolan, sen är det inte många killar som vill ha tjejer som har barn osv , det va de första jag tänkte på. det blev väldigt många nätter jag grät mej tils sömms, vågade inte ens gå till skolan för att jag skämdes över att jag skulle ha barn.

men efter ett tag så kändes de fakitskt helt okej, skulle till och med bli roligt, man mognar och inser hur omoget de är att festa och bli full varje helg, och skolan kan man ju börja med nästa år , och de är killarnas problem om dom inte vill ha mej bara för att jag har barn , men nu löste det sej ju med theos pappa det tog ett tag innan jag kunde börja lita på han igen på grund av otrohet och så, kan inte riktigt säga att vi är tillsammasn nu men vi har ett väldigt bra förhållande och kommer överenas om de mesta och nu ska vi flytta tillsammans till en 3a.

jag hade aldrig kunnat föreställa mej att kunna bli mamma när jag är 17 hade inte ens haft en tanke på det, barn är något man har när man är gift tänkte jag. hade ju ätit cerazette 'mini piller' ett par månader när jag blev gravid, och då slutade mensen helt plötsligt, gick till ungdomsmotagningen jätte nervös och berättade att min mens hade slutat. hon sa att när man äter cerazette brukar mensen sluta så jag hade inget att oroa mej över 'du kan gå hem och slappna av ' sa hon så jag tänkte inte mer på de.. sen efter ca 3 månader började brösten rinna skyndade mej och frågade om de va normalt att de gjorde de. mamma sa att de kunde vara någon bi effekt av cerazette men vi ringde ungdomsmotagningen utifall att.sen två veckor senare gick vi dit jag och mamma vi satt och pratade en stund sen fick jag göra ett graviditets test som visade + jag började stor tjuta men hade ändå o kännt en konstig känsla i magen som om magen är  orolig och bubblar, men beskedet kom ändå som en chock. så fick en tid för ultraljud dan efter eftersom om jag ville göra abort så skulle jag kunnat de men i så fall trodde hon att jag bara hade en ca 1-2 veckor på mej att göra de. men ack så fel hon hade ultraljudet visade att jag va i 8onde månaden va helt chockad både jag mamma och hon som gjorde ultra ljudet, hon räknade om huvudet lår benet flera gånger . detta va på min födelsedag jag fick veta detta, fick iaf bf den 5 februari. men de va ju felräknat en månad så han kom ut den 7 mars !

vet att många har svårt att tro på det, det skulle jag med haft om det inte va så att det va jag som råkade ut för det. nu är det inte så att jag är 'one of a kind' detta är rätt vanligt fick jag veta. sen sa hon nått om att man inte vet eller förnekar att man är gravid så reagerar inte kroppen på samma sätt som den brukar ibland. kan ju också tillägga att jag inte hade någon mage va la lite små mullig som jag alltid har varit.


magen

image64

image65

image67

image68


gulasch

avin för barnvagnen kom aldrig idag som den skulle, får la hoppas den kommer imorgon . men skulle inte förvåna mej med min otur om posten har tappat bort den eller nått. nu har jag och theo legat och sovit en stund och snart ska vi gå ner till affären, köpa indredienser till gulasch och sen gurka och dip.

har fortfarande inte slutat amma theo på nätterna, för oftast när han skriker på nätterna och jag ska trösta han får jag för mej att jag ser saker så skyndar mej ner i sängen med theo och ger han mat för att han ska bli tyst, såg en spökfilm på youtube för ett par veckor sen .. och sen dess kan jag knappt sova själv i sängen. ajaa.. hehe

om ca 3-4 veckor flyttar vi till torpa ska bli så himla skönt, sen ska det bli så himla roligt att inreda theos rum.. håller på att leta runt lite efter 'döskalle' gardiner och andra fina saker han ska ha i sitt rum . vi ska inte flytta in barnsängen till barnrummet än för jag tycker han är för liten för att sova i eget rum, men alla hans leksaker och sånt ska vara där. 


 bara några timmar
image62

6 månader

image63



har fortfarande inte fått tillbaka min mobil så har inte kunnat ta några nya bilder, så ni för nöja er med dessa

(på den första bilden ser det ut som theo har gulsot men det har han inte, han låg precis på kurvan och har aldrig fått sola. )  när theo föddes fick jag aldrig upp honom på magen förens 20 minuter efter attt han föddes, ingen sa något dom bara sprang iväg med han, så jag fick ligga kvar medans dom satt dropp i mej för att moderkakan skulle komma ut. låg där jätte orolig och ingen sa nått, efter en stund kommer dom tillbaka med min lilla kille det visade sej att han va slapp så dom fick suga honom i halsen, han hade antagligen fått i sej fostervatten.

en annan sak som hände när vi låg på bb , jag stog och bytte blöja på han så blev han helt blå i ansiktet då kom en sköterska tryckte på alarmknappen och sprang iväg med han. ingen sa nått till mej denna gången heller jag sprang efter stor tjutande och frågade va som va fel, han hade satt i halsen igen så dom fick suga honom. så jämt när theo va liten så va jag så noga med att han inte skulle sova på rygg han sov jämt på magen eller på sidan. första natten hemma satt min mamma uppe hela natten för jag kunde inte sova va så rädd för att han skulle sätta i halsen igen. mer som tur va har det aldrig hänt igen !

Theo är det bästa som någonsin har hänt mej, jag älskar han så sjukt mkt , trodde inte man kunde älska någon så mkt. nu ligger han på golvet och busar, jag är så tacksam för att jag har honom . och för att jag inte hade valet att göra abort för då hade jag nog inte suttit och kollat på han nu. om ca en vecka är han 7 månader, det är sjukt va tiden går fort ! hehe :)

men nu ska vi gå ner till affären :)

ingen rubrik

idag gick vi på a6 med min syster kollade runt lite men hittade inget, gabriellas kompis sa att jag va söt iaf :P haha tackar, tackar :P sen åkte vi ner på stan och jag hittade ett par jeans , snygga ! och nästa vecka ska jag köpa ett par knä strumpor .

imorgon ska vi åka och hämta barnvagnen på posten äntligeen =)

har tappat bort min engelska bok med, lagam surt.. men ska leta efter den nuu


barnvagn

nu är min barnvagn i jönköping ! :) men får nog inte hämta den förens imorgon :( suck* men men, den är här nu iaf =) 

RSS 2.0