hjälp

hur lägger man på filmer på bloggen ? =)

jul firande, igen

nu sitter jag och sminkar mej, ska till mamma och fira jul snart :) theo kryper runt och leker med sin leksakshund som han fick i julklapp . har har börjat sova i sitt eget rum nu.. han sover 8-8 typ och vaknar ingenting under natten :) han är såå himla dukigt ! 

vi har fixat iordning i vardagsrummet nu, och jag är nöjd :) nästa projekt är sovrummet det ska upp två hyllor och tavlor där inne, sen är det bara hallen kvar ! =) 

marika har flyttat till torpa :) har saknat den bruden nått så grymt ! får se om vi börjar umgås igen, men det tror jag inte :( mina kompisar har ju slutat höra av sej helt nu, jag umgås inte med nån kompis sen innan. känner mej så ensam och övergiven ibland. men nu ska jag inte sitta här och deppa ska göra iordning mej och theo, sen ska vi fira jul igen =) 
 

=)

bildbevis på theos 4 tänder :P

image191


julafton

god jul på er !! =) har varit dåligt med uppdatering på sistone, men det har varit så mkt julstök.. fick iaf en skit snygg kamera av rickard :) super glad blev jag !! sen fick jag massa små plock av rickards släkt.. välbehövligt va det ! och av rickards pappa och syster fick jag skorna jag har velat ha ett tag nu ! :)

theo fick massa grejjer =) 
hinner inte skriva mer nu, men det kommer ett par bilder !  

image183

image185

image186

image187

image188

image189

image190

=)

kolla in detta klippet... klockrent verkligen ! =)

http://www.youtube.com/watch?v=ImBaVm7K6Do

städaa

nu ligger theo och sover han somnade halv tio.. skrek i ca 5 minuter sen somnade han =) jag, theo och rickard ska julklappshandla i myskläder imorgon .. haha. jag gilllar inte jeans men brukar inte vilja gå ut i mjukisbyxor heller.. men nu har jag ju nya så kan ju göra det ..   

dagens hyss:
bajsat på golvet
slängt ner en full rulle toapapper i toan

haha han är söt ! =)


nånting jag verkligen hatar är när folk klipper av hundarnas öron så dom blir spetsiga, detta gör dom för att hunden ska se farligare ut ! jag tycker det är helt sinnessjukt.. uuuuush ! såg en doberman idag med klippta öron så dom blir spetsiga..ville bara gråta.. ena örat va inlindat i något så dom just skulle bli spetsiga ! fy fan säger jag bara.. tänk så skulle vi klippa i era öron , så kanske ni inser hur elakt och egoistiskt det är.. det lär ju göra så himla ont på den stackars lilla hunden ! hundar är till för sällskap och inte för att skrämma och anfalla annan folk.. hallå vakna upp ! om ni så gärna vill ha en hund med spetsiga öron köp en då istället för att köpa en med hängandes och klippa dom spetsiga !

nu ska jag verkligen städa är så himla seg på det..



Magnus Betnér - Inget är heligt

sista dan på jobbet idag, kändes riktigt skönt .. så jag kan ungås med theo massvis nu =) vi fick lönen idag med.. i kontanter annars skulle vi inte få den förens nästa vecka.. men fick iaf en bunt sedlar .. fick 2300 i lön så det blev ett par lappar . med min tur skulle jag säkert bli rånad på hemvägen tänkte jag.. hahaha, men det blev jag inte :P ;)

velade fram och tillbaka om jag skulle ner till stan idag, men sen orka jag inte sitta hemma så slängde upp håret och drog ner på stan med theo =) vi hittade lite saker.. : en svart ögonskugga, en present till rickard, skor , 'sjal' med bruna hundar på och strumpr till theo, köpte Faktiskt ett par mjukisbyxor till mej själv det va rea :) imorgon ska jag handla till mamma gabriella och alex.. jag alex och gabbie ska köpta ett par tofflor till lars med . sen är jag klar !

imorgon klockan 11.15 ska jag klippa mej .. NEEERVÖSS ! :( hoppas det blir fint.. är säker på att jag kommer va skit arg på mej själv att jag klippte det.. haha. och halv sex ska jag solduscha =) fin fint

kollade nyss på Magnus Betnér - Inget är heligt.. har inte skrattat så mkt på länge, han är både snygg och rolig =) nu ska jag faktiskt göra lite nytta här hemma .. så tråkigt !

gravid mage och blondering =)

åhh skrev nyss ett långt inlägg men det försvann !! :(

idag gick jag och theo upp klockan 9 och fixade iordning oss, sen kom alex och vi hängde med till han skola en snabbis.. theo gjorde succse, såklart ! och jag fick en godiss påse :P haha efter det tog vi bussen till öppna förskolan det va jätte trevligt idag.. en av tjejerna hade med sin pojkvän..blev så sjukt irriterad han lät precis somn någon jag trodde jag kände.. ahha. men efter en timme så slog det mej att han pratade precis som ferdinands mamma. 'men ferdinand ska du inte leka med om andra tjruarna' haha berättade för louise om min snilleblixt hon höll med hon hade också retat sej på att hon iinte kom på vem han pratade likt.. haha.
jag och louise..( härmed slutar jag kolla dej louise, ska börja att säga lollo från och med nuu, nöjd ? ;) !) haha. jag och LOLLO fick känna på tanjas gravid mage, sååå myyyysig ! och så himla fin va den... hon är i vecka 16.

vid 3 tog vi bussen ner till stan och kollade runt lite hittade inget fint, eller rättare sagt hade inga pengar. gick fram och tillbaka fram och tillbaka.. sen påväg hem till mamma såg jag en ny affär.. fåfäng heter den . hårvårdsprodukter och frisör.. kunde inte låta bli att gå in började prata med tjejen som stog i kassan och efter ett tag sa hon ursäkta mej men jag är helt förtrollad av din hy.. den är så himla perfekt, precis som babyhy.. ehm tack jag har foundation.. asså nej hela hyn i sej inte foundationen, svarde hon. sen kom en frisör som höll med att jag hade perfekt hy.. frågade frisören hur mkt det skulle kosta att färga mitt går blondt efter att jag har klippt det.. hon kände lite på håret frågade när jag färgade det senast och va jag har gjort med mitt hår i år, om jag har färgat den i många olika färger.. men iaf hon trodde det skulle behövas två omgångar och det skulle kosta runt 1000.. lätt att jag ska göra det sen, ska ha mellan-mörkblondt hår. =)

hemma hos mamma va lars syster som tyckte att theo va ett redigt charmtroll.. sen pratade vi på om pengar och unga föräldrar . jag ska ju inte börja skolan igen för om jag gör det får jag ingen hjälp eller nått.. då är det min mamma som är försörjnings skylldig.. och min mamma har inte råd att försörja mej.. så tycker det är bättre att skaffa ett jobb, och plugga på komvux eller nått när jag fyller 21.. det känns lite surt att inte gå klart tbildningen eller att inte ta studenten.. men har hellre pengar så jag kan försörja mej och theo.

nu sitter jag hemma och håller på att kolla på en film lite halvt, efter den ska jag hälla upp et vaaarmt bad och tända lite ljus  och bara ligga och slappna av för en gångs skull.. imorgon är det jobbdags igen tänkte gå lite tidigare till jobbet så jag kan gå in och se om man kan boka en tid för brunutan sol duschning.
och på fredag ska vi handla massa julklappar.

skiter nog i att kolla på filmen och hoppar ner i badet nu istället =) 

polisen

nu är tröjan beställd också =) ska till polisen på fredag med..... ska ta ett kort och skaffa leg, hoppas jag får det innan min födelsedag. =)  

ge mej frisyr tips på vad jag kan passa i .. skicka gärna med en bild =)

ne nu ska städa igen sen sova..

nervöös

alla säger åt mej att inte klippa mitt hår.. men det är nått så grymt slitet, tappar massa hår pågrund av att det är slitet.. jag har tovor som nästin till är omöjliga att ta ut.. när jag duschar behöver jag en halv flaska balsam annars är mitt hår som svinto.. skit jobbigt !

kommer nog ångra mej skit mkt, kanske till och med gråta en liten skvätt.. men jag har hellre kort fult hår som är 'friskt' än långt och slitet.. det växer ju ut.. mitt hår växer fort med iaf när det är friskt eller va man ska säga =)

har bokat en tid på hårfixarna nu fredag klockan 11.15, nervöööst ! jag vet inte ens exakt hur jag vill ha det.. :/ och sen ska jag handla alla julklappar ska försöka göra det så fort som möjligt, för efter det ska jag solduscha så man är brun och fin på julafton =)

theo somnade halv 10 idag, skrek i en minut sen somnade han som en liten prins =) badet gick jätte bra , gjorde så det blev massa skum och det tyckte han va jätte roligt =)

nu ska jag fortsätta med min städning


klippa kort =)

inatt kunde inte jag somna va vaken till halv 3- 3.. theo vaknade vid 1 skulle gå in och ge han nappen, men som vanligt kunde jag inte låta bli och ta upp han. sen va han superbusig och vägrade somna när jag ville sova, men efter ett tag så somnade han emellan mej och rickard..

idag på jobbet gick det jätte bra .. fick beröm av jabra att jag va duktig till och med.. =) sen har jag bara varit hemma resten av dan.. theo och rickard gick upp klockan 1(!!!!!) idag.. theo väcker alltid mej klockan 8 men rickard får ligga och sova tills klockan 1.. men det är nog bara för att theo vet hur lat han är.. hahaha..
imorgon ska jag och theo till öppna förskolan och umgås =) ska bli trevligt.. efter det ska jag hem till mamma och visa upp theo för lars syster ..

nu har tröjan jag ska beställa kommit in på lagret så ska ringa gabriella ikväll när hon har slutat jobbet så hon kan hjälpa mej att beställa den.. =) sen ska jag ringa någon bra firsörsalong i jönköping (ge mej tips på nån) och beställa klipptid tills på fredag.. ska klippa mej så det blir lite längre än till axlarna, sen ska det vara uppklippt och pytte lite kortare där bak kanske..men vet inte hur dan lugg jag vill ha än (??)
det är ingen som tycker att jag ska klippa av mitt hår :( trodde jag skulle få lite stöd så jag kommer våga, men men får fixa det på egen hand =) rickard va iaf gullig innan idag och skrev .'tycker redan du är porrig som du är! men vem vet du kanske blir ännu porrigare i kort hår, men det går knappt bli ;) awwh sötnöt :)

nu ska jag bada min älskling.. kommer nog inte bli så kul.. han gillar inte att bada längre.. men ska sätta mej i badet med han och ha massa leksaker med oss så kanske det blir roligare . 

har aldrig varit något stort fan av britney spears men denna låten är verkligen bra  !

hjälp mej !

ska nog boka klipp tid tills på fredag.. blir nog att jag tar ca 20- 30 cm av håret det är såå hiiimla slitet :( är så himla nojjig när det gäller mitt hår.. men nu är det så pass slitet så man inte kan göra något snyggt med det längre.. buhuuu

kom men förslag och bilder.. på onsdag ringer jag nog och betäller tid.. ! hjäälp mej


kanske såhär??

bilder =)

hittade denna listan på jonnas blogg, fast jag raderade lite frågor som jag inte kunde svara på..

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Blev mamma :)

Höll du några av dina nyårslöften?
hade inga.. men detta året nyårslöfte är att gå ner i vikt

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nja nee..

Dog någon som stod dig nära?
nope

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
en slimmad kropp.. haha

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
7 mars =) 2 januari och 3 januari..

Vad var din största framgång 2007?
fick ett jobb, och en familj =)

Har du varit sjuk eller skadat dig?
jepp har varit sjuk

Bästa köpet?
sakerna till theo

Vad spenderade du mest pengar på?
saker till theo

Gjorde någonting dig riktigt glad?
när theo föddes och när vi fick våran lägenhet på torpa =)

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
gladar, detta är det bästa året i mitt liv

Vad önskar du att du gjort mer?
att jag gick mer i skolan när jag va gravid.

Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit

Hur tillbringade du julen?
julen kommer tillbringas först med rickards mammas familj den 23. sen med hans pappas släkt den 24 och den 29 med min mamma..

Blev du kär i år?
i theo <3

Favoritprogram på TV?

desperate housewifes

Bästa boken du läste i år?
ingen aning..

Något du önskade dig och fick?
hade inte direkt önskat mej nått.. men jag fick världens bästa överaskning.. theo !

Något du önskade dig men inte fick?
hmm.. mer betalt på jobbet kanske? hah

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
på morgonen klockan 8 va jag på mitt första utraljud med mamma.. sen firades jag lite av min familj, sen åkte jag hem till rickard och han pratade med theo i magen

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
tror faktiskt inte det


Vad fick dig att må bra?
theo


De bästa nya människorna du träffade?
lollo,jimi och mosan såklart :P hah

hade inte ätit nått på hela dan idag förutom 2 clementiner, och blev sugen på varma mackor så jag slängde ihop en köttfärsås av gamla rester det blev köttfärs, krossade tomater,ketchup, morötter.. och grädde hade ingen vanlig grädde så tog den vi hade i en flaska typ som en mousseflaska.. det fick bära eller brista tänkte jag, det blev iaf bra.. lite mkt salt.. varma mackorna blev rätt bra iaf =) men fick bara i mej en och en halv.. har ingen matlust för tillfället.. jag som brukar vara galen i mat annars :S 
På fredag ska rickard köpa julklappar och födelsedags presenter till mej =) förhoppningsvis så blir det dom skorna jag vill ha, men det blir det nog.. för rickard är såå himla snäll (fjäsk) haha. sen efter jobbet kommer han och hämtar mej så ska vi handla till resten av familjerna tillsammans.. får la se hur länge rickard orkar gå i affärer, blir la inte så länge tror jag..

nu ligger theo äntligen och sover.. la han klockan 9 och sen har han legat och skrikit i 20-30 min, sen varje gång man går in blir han bara ännu ledsnare.. provade att läsa en saga han låg ner och skrattade men efter ett tag va det inte alls lika kul längre och han började skrika igen :( men nu sover han ju iaf =)

tröjan jag skulle beställa har inte kommit in på lager än så hoppas den gör det snart ! 

imorgon ska jag jobba igen sen blir det nog hem och städa  och efter det blir det nog en slapp dag igen, ska la troligtvis bada theo. och på onsdag ska jag på öppna förskolan och sen hem till mamma

nu ska jag kolla på tv

här kommer massa bilder på theo, liten och stor =)

image169

image171

image172

image174

image175

image176

image177

image178
theo och petra ..dom är födda samma dag,
image179

image180

image181

syster och theo =)

17 december

det känns så overkligt att det är jul om en vecka..har bara köpt en julklapp och den är till rickard ångrar det jag köpte nu, skulle köpa nått annat.. men ska prata med min syster om hon kan hjälpa mej att skicka efter en sak.. vad det är kan jag inte skriva här eftersom rickard brukar läsa min blogg..

till mamma blir det nog 500 kr på hudoteket.. gabriella tror jag att det blir en korg med en sprit flaska lite cider godis och sånt =) och alex vet jag inte :S

detta önskar jag mej :

 rosch borste ( eller hur det stavas)
 foundation borste
 mobil
 kamera
 ankel bootsen som jag har kollat in
 skötväska 
 platttång
 presentkort på massage
 och massa pengar =)

hoppas det kommer snö snart, hur kul är det med en jul utan snöö.. :/ theo har inte ens fått åka pulka än :.. 

inatt sov theo hela natten . han vaknade runt 8, fast vi gick inte upp förens klockan 9.. men nu är han jätte trött så ska inte sitta här längre.

inget intressant..

inatt sov theo hela natten igen =) han är så himla duktig.

idag har jag coh theo hängt med när rickard klippte sej , det va väl på tiden han såg ut som en nallebjörn i huvet... haha. sen på hemvägen visade jag skorna jag vill ha.. han tyckte la inte direkt dom va snygga men det skiter jag i =) handlade vi lite på ica klosterkungen efter det..3 chipspåsar, dip, dricka och lite annat.. nu har vi ätit massa chips och jag är jätte sugen på glass..

theo ligger iaf och sover han somnade runt 9 =)

föresten möblerade jag om lite i vardagsrummet igår , det blev bättre och mkt mer utrymme speciellt för theo när han går runt i sin gå bil =)

men men nu ska jag kolla på tv =)

13 december igen =)

duktig jag är på att blogga nu :P haha

nu ligger min älskling och sover.. gav han mat och sen la jag han i sängen .. han somnade bums =) han är såå himla duktig.

jag är sugen på att möblera om i vardagsrummet.. men vet inte hur.. vill ta dän vetrinskåpen.. det är dö fult med vetrinskåp det står bara och samlar damm.. sen är det bara en tidsfråga innan theo lär sej hur man öppnar dom. detta behövs forfarande i våran lägenhet
en ny tv bänk, 3 eller 4 hyllor, ett bar bord, en byrå, massa tavlor, en matta och lite saker till theos rum.. men tyvvärr finns det inga pengar till detta .. så det får väl bli allt eftersom.. 
 
men nu ska jag faktiskt städa..

haha

Skriv ditt namn med...

skriv ditt namn med lillfingret: marielle
skriv ditt namn med armbågen: marielle
skriv ditt namn med pannan: mn as4r8u3eo34

skriv ditt namn med foten: ,mmasrioterll4
Skriv ditt namn med näsan: marielle
skriv ditt namn med örat:  j fciioji t
skriv ditt namn med munnen:  marielle

julefirande

vi låg och sov i två timmar.. så det kommer nog inte gå så bra att lägga han vid 8, ska försöka vid 9 för måste städa.. har nyss suttit och kollat igenom en överfull ikea bag med barnkläder som vi har fått.. så nu har vi ännu en kasse med kläder som vi aldrig kommer använda.. fick la ihop ett par mysbyxor och nån tröja av hela den kassen.. tycker inte om att få kläder från andra som är utomstående.. jag skulle inte ens kunna tänka mej att låta theo ha på sej dom kläderna hemma.. föreställ er dom 10 förgladaste färgerna sen i massa ränder över hela byxorna och tröjorna, nej tack !

jag är jätte godis sugen, men har bestämt mej för att inte gå och köpa nått.. jag har inte ätit godis på jätte länge.. eller jag har iaf inte köpt godis på jätte länge. 

nu är det inte långt kvar tills jul,  och denna julen kmr bli så rolig för att jag får fira den med ett barn, mitt barn ! det hade jag inte ens kunnat föreställa mej i min vildaste fantasi.. men nu är det så och jag är så otroligt glad. kommer sakna att fira julen med min mamma i år, sitta i mjukis kläder halva dan och kollar på alla julprogrammen på tv.. hjälper till lite med maten och sen byter om till lite finare kläder och äter julmat och öppna paket tillsammans...
denna julen ska vi fira med rickards pappas släkt....massa småbarn så det kommer nog vara full rulle hela dan.. det kommer theo älska, han kommer somna som en liten prins i sin säng på kvällen.. det kommer la inte bli så kul för mej och sitta och se när alla öppnar sina paket och sitter och trivs med sina nära och kära.. tur att jag har min lilla theo jag kan hjälpa med paketen och sitta och pussa på =) rickard är som ett små barn under jul, han älskar paket och blir alldelses till sej .. haha sötnöt !

min lillebror ska ju upp till jämtland med anders under julen, mamma och lars ska flytta. och stackars gabriella hur ska hon fira sin jul .. hoppas det löser sej, det är ju inte så kul för henne att sitta själv under jul.. hade gärna bjudit med henne hem till rickards farfar men tror inte det skulle vara så uppskattat, eller jag vet inte. ska ju iaf till mamma en sväng den 29 och fira lite jul. sen den 30 fyller mamma år.. och den 3 januari fyller jag 18(!!!!) =)

Ni kan ju ge mej lite tips på julklappar, har redan köpt en sak till rickard men vill köpa nått mer =) sen till mamam blird et nog 500 kr på hudoteket.. gabriella kasnke en korg med alkohol och lite gott.. och sen har jag inte en susning om va min lille bror vill ha.. han sa att han önskade sej en stock snus eller en limpa cigg.. men hur kul är det att ge bort!? haha.. han va föresten här i morse som vanligt och busade med theo.. han går ju i skola i trappuppgången bredvid..

nu sitter theo och leker på golvet, dvs han river ner allt som kommer i hans väg.. haha. imorgon är jag ledig från jobbet , riktigt skönt  .. funderar på om jag ska göra lite ischoklad då =) och på söndag ska jag baka pepparkakor och knäck med angelika och therese kommer bli super trevligt =) gillar dock inte pepparkakor man gör själv men det är kul och baka iaf :)

den här tröjan ska jag beställa nästa vecka

men nu ska jag vara lite social med mina son =)

image167

image168

13 december

har varit med i massa tävlingar nu.. men har inte vunnit något i nån av dom ! typiskt min otur :S nu har theo precis ätit potatis med kycklig .. han har mat från topp till tå + med att han har suttit och kladdat massa på mej, så vi ska nog ta ett bad tillsammasn sen. =)

imorgon kanske jag rickard och theo ska hitta på något .. men det finns inte så mkt att göra :/

idag ska jag lägga theo klockan 8 så jag kan städa hela lägenheten, det blir ju inte att man ren städar så mkt nu.. för så fort man har plockat upp så är theo i farten igen och river ner precis allt han kan lägga sina händer på.. busunge !

ne nu ska vi ta en tupplur =)


12 december

Test

[x] Jag är kortare än 160cm. (är 160) 
[x] jag tycker att jag är ful
[ ] Jag blir lätt brun.
[x ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x ] Jag har mer än två piercingar.
[x ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Min pappa/mamma har dött
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[x ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x ] Jag jobbar.
[ ] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben. (min ringtå, eller va den heter haha)
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag. (inte jag men har varit med i bilen:P)
[ ] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[ ] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ]Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[x] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ]Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[ ] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[ ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka
[ ] Jag är bra på matematik.
[/] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x]Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv


Theo vaknade nyss , så han fick 280ml välling till kvällsmat som vanligt, matvrak ! hehe.. sen la jag han i hans säng och han somnade om på en gång :)

tänkte visa lite bilder på va vi har köpt till theo i julklapp =)

       



sen lite mer andra kläder som jag inte hittade bilder på.. och en hel del leksaker bland annat ett litet biltält han ska ha i sitt rum, vi ska ju flytta in han nu efter jul.. och förhoppningvis kommer det funka bra men det gör det nog han är ju en stor pojk nu. =)

imorgon ska jag jobba igen, kom till pastabageriet vi bjuder på pepparkakor och glögg  :) trivs fortfarande väldigt bra på jobbet..


hmm

fick denna kommentaren innan idag !

Postat av: elin

Du kanske ska ta och växa upp och inse att du inte kan tänka på bara dig själv längre, du har en son, ett liv, att ta hand om. Vem lägger ut 700 kronor på ett par skor om man knappt har pengar och ett barn att ta hand om?

Jag köper aaaaldrig saker till mej själv längre, nästan alla mina pengar går till theo. theo går aldrig i trasiga,smutsiga eller försmå kläder.. det är istället jag som går i samma slitna kläder. ursäkta mej att jag för en gångs skull tänker köpa något dyrare till mej själv nu när det är jul och allt .. åh så less jag blir ! dom som inte vet nått behöver inte yttra sej..punk !

tack jennie och amanda för dom  uppmuntrande kommentarerna ! :)

nu ligger theo och sover han somnade klockan 8(!!!!) idag, rekord :) ska börja lägga han runt 8-9 varje dag nu.


:)

JAG ÄR KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR ! har hittat värdens finaste skor som jag måste ha.. kostar 700 , så nu blir det till att skramla ihop pengar .. kommer nog inte gå så bra :/ skorna är ett par ankel boots med en rosett typ.. låter inte så snygga men dom va verkligen dö snygga !

provade massa kläder idag som jag tänkte ha på jul.. men jag ser fan ut som ett hus i alla kläder jag provar :( så det får bli mina vanliga kläder, hur kul är det :S

nu ska jag umgås med min lilla son, som för övrigt är väldigt envis :) haha ikväll ska jag dippa grönsaker och kolla på top model finalen :)


ännu en tävling

http://kenzaas.blogg.se/1196859776_tvling.html#comment. här har du chansen att vinna en skit snygg mobil, jag hoppas självklart att jag vinner för min underbara son tog sönder min mobil för ett par veckor sen.. så nu har jag lånat en kompis mobil som också har ballat ur, den lever sitt eget liver stänger av sej , och tar inte emot vissa samtal, uppåtknappen funkar inte osv  .helt omöjlig att tämja..sen så räcker batteriet i sisådär 20 minuter innan det är dags att ladda igen .. så nu är jag typ mobil lös :/  sen har jag inte råd med en ny då jag knappt har någon inkomst. precis sådär lagom kul, not !

håll tummarna för mej ;)

i lördags va vi barnvakt till hampus och oliver.. kan summera det i ett ord VILDDJUR..haha. dom sprang runt och skrek och höll på hela tiden.. men det va faktiskt rätt så kul iaf :) lagade först pannkakor klockan 1 och sen vid 5 ställde jag mej och gjorde makaroner och falukorv .. duktig jag va :) sen satt vi och mös framför tvn med massa chips, godis och julmust :)


tävling



Lilja har en tävling i sin blogg passa på att vara med vettja :) tävligen pågår till lucia ..tävling @ lilija.com

stora killen :)

theo har börjat sova hela nätterna nu, jag är så himla glad :D idag har vi varit på BVC theo väger 10.920 och är nästan 73 cm lång :) han är stor nu.. han har iaf börjat plana ut vikten nu när han har börjat krypa, det syntes tydligt på hans kurva. det började plana ut för en månad sen och det va då han började krypa :)

efter BVC åkte jag till Öf för en gångs skull, det va jätte trevligt.. vi gjorde pepparkakor och garnerade dom.. jag skrev theo med silverpärlor på ett stort pepparkaks hjärta.. blev rätt så fint :) men pepparkakan är typ trasig nu :( vi va itne så många på Öf idag det va jag,lollo,lotti,jennie och sofia bara.. tyckte det va synd att inte tanja och anki va där .. men men kan ju gå när jag har ledigt från jobbet under jul.. eller då kasnke dom me har stängt. aja det löser sej ! bilderna som vi tog för tre veckor sen har kommit med.. han blev jätte fin :)
imorgon har jag äntligen tvätt tid igen, det är så jäkla svårt att få tid här.. har inte tvättat på 2 veckor, ush ! och på lördag ska vi vara barnvakt åt hampus och oliver.. sen får vi se va som händer.

igår när jag och mamma va på stan mötte vi dina(mammas jobbar kompis) och hennes dotter sara som är en månad yngre än theo. vi gick och fikade.. sara gjorde massa högljudda ljud och då blev theo jätte rädd och sträckte sej efter mej, sen drog han ner underläppen och började gråta.. haha stackarn :P

bläää va tjock jag har blivit kan inte kolla i spegel utan att må dåligt.. jag känner mej stor som ett hus :(

rickard ska starta ett 'företag' eller va man ska kalla det.. va det är förnått får ni veta senare.

jag skriver inte speciellt mkt nu för att jag tycker det är tråkigt att skriva när jag inte har några nya fina bilder att bjuda på..

här är iaf ett par gamla.. fina bilder :)

image152



image153

image154


image155

image156

image157

image158

1 advent på liseberg

igår va jag, theo, mamma,lars och britt marie på liseberg.. det va verkligen jätte fint och mysigt :) jag och theo åkte sagoslottet först va han jätte rädd sen när man fick se massa figurer tyckte han det va jätte roligt. sen tittade vi på massa djur kaniner, hönor, getter, en ren och några andra.. theo brydde sej inte så mkt han bara kollade lite på dom. men han gillade alla lampor.. det va flera tusen lampor och det va så himla fint =) ska dit nästa år igen.

på onsdag ska vi på Bvc och väga min lilla tjockis han väger nog runt 11 kg. sen efter det ska jag antagligen till öppna förskolan, ska bli trevligt.. känns som man har missat massa. sen ska det bli kul för theo och träffa alla barnen, det va nog en månad sen vi va där sist.

på jobbet julpyntade vi och spelade julmusik.. va jätte mysigt, det är ju bara 3 veckor kvar till jul nu.. va jag längtar :) är så nyfiken på va rickard ska ge mej han säger att jag kommer bli jätte glad.. vi ska fira jul den 23 hos rickards mamma. den 24 hos rickars farfar.. och den 29 med min mamma . sen ska vi la fira lite själva  med ..  det blir mkt julfirade i år, trevligt :) 

men nu ska jag ta och busa med min bebis :)

1 december

svar på kommentar .. jo theo är stor för sin ålder, han har storlek 86 och han är snart 9 månader.. :)

har blivit väldigt väldigt på att skriva, men det är inte kul att skriva om man inte har några bilder att lägga upp..

RSS 2.0