18 oktober

finns inte så mkt att skriva idag.. jag och theo har varit hemmahela dagen. vi sov lite på eftermiddagen. och nyss rev han ner godis skålen så det va godis på hela golvt, busunge ! :) sen har han typ skitit mer än 5 gånger idag .. hehe och blöjorna som snart är slut, men som tur är kommer pengarna imorgon så då ska vi handla blöjor + lite annat  :) dom har inte hört av sej från mcdonalds än.. är jätet spänd hoppas verkligen jag får jobb :)

rickard har äntligen vågat smaka mina bullar och nu har han smällt i sej 2 bull påsar. :) det är det bara ca en vecka kvar innan vi ska flytta =) ska bli jätte skönt och kul.. men vi har mkt att packa den här veckan !

ska laga någon god mat imorgon till mej och rickard, han är väldigt kräsen när det gäller mat.. det ska vara mer avancerat än tacos..GE MEJ TIPS :D

Kommentarer
Postat av: eviseen

Kyckling, de gillar väl alla? O de är lätt! Marinera i ugnen, o servera med couscous eller nåt. Couscous passar jättebra till kyckling. O för att få de se mer avancerat ut, blanda salladen med varm chevreost, valnötter och honung på! Såååå gott, speciellt när osten är varm!!
:)

2007-10-18 @ 20:42:42
URL: http://eviseen.blogg.se
Postat av: Elin

Hemmagjorda biffar är sjukt gott annars. Med brunsås och potatis! mumma. fast kanske inte så avancerat haha. rotfrukter man haar i ugnen på en plåt med fläskfilé och sås till kanske? Hur gott som hällst. Eller kyckling med ädelost eller mozarella i, med potatisgratäng, elelr strips. jätte gott och jätte lätt.(behöver ju dock inte han veta ^^)ha någon god sås till med som passar till motzarellan :)

2007-10-18 @ 21:38:17
Postat av: Jenniien

Fläskfilégryta med ädelost är väldigt gott tycker jag:P

2007-10-18 @ 22:24:48
URL: http://metrobloggen.se/jenniien
Postat av: Malin

Haha, ja han är kräsen. Ser att vissa föreslagit ädelost och sånt. Låter inte alls som rickard! :P Vet iofs inte vad du kan göra.. har så dålig fantasi. Men nån köttbit. Han äter väl inte sallad heller... Hoppas inte Theo blir som honom i maten. =)

2007-10-18 @ 22:33:19
URL: http://www.metrobloggen.se/hjarterdam

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0