Ny vagn !!? =)

vi kanske ska sälja våran vagn nu och köpa en sån här istället

image225
han sitter inte så jätte bra i den vi har nu =/ och denna vagnen är ju rejäl,snygg och bra =) ska höra med rikard sen va han säger :)


hallelåja igen =)

saknat oss????? klart ni har ;)

har fått tid den 8 april att prata med dom på kosmetisk kirurgi så jag får svar på alla frågor jag har :)
ska snart natta min busunge, som har gått och blivit förkyld =( dagiset har fortfrande inte hört av sej, men som tur är slutar jag tidigare varje dag idag slutade vi klockan 2 =) just nu håller jag på att göra mat tills imorgon det blir kycklingfile och sallad :) gott, och nyttigt !!! :) theo sitter och river ut alla dvd filmer.. busen !

det här med bantingen går åt skogen, har nyss suttit och ätit massa godis som rickard köpte till mej. blää, men men just nu skiter jag i det =)

imorgon ska jag eventuellt ut på krogen med lollo.. men får se hur det blir me de ! saknar dom ju vi träffas nästan ingenting nuförtiden =( trååkigt...

Nu ska jag natta min sötnos =)

image223

image224

hallelåja

Nu sitter jag och sminkar mej ska gå till jobbet om en stund börjar klockan 9. trivs verklgen jätte bra på jobbet det är super kul=) har funderat ett bra tag nu på att göra en bröstförstoring och eventuellt bröst lyft. Och nu har jag bestämt mej att jag ka göra det ska ju inte ha såå stora, ska ha en stor c eller liten d.  hatar mina brsöt nu kan knappt se mej i speglen. men nog om det..
theo mår jätte bra, men saknar han otroligt mkt när jag jobbar ! och han har fortfarande inte fått nån dagisplats :( men tur att rickard jobbar dom tiderna han gör för det klaffar rätt bra det är bara en timme vi behöver barnvakt varje dag. idag efter jobbet ska vi hem till min mamma en stund .. Men nu måste jag fixa mitt hår =)


jobb

Anonym om Födelsedag

kan du uppdatera eller?

hatar dom här kommentarerna jag updaterar när jag känner för det ! har varken haft tid lust eller ork att uppdatera.. böjar jobba på måndag och då vill jag inte spendera min sista lediga vecka framför datorn.. ska jobba på ventelo ringa upp företag och höraa om dom vill förlänga sitt abonemang eller bredband typ.. jobbar från 8-17.00 .

idag ska vi till öppna förskolan =) så hinner inte skriva mer nu.


Födelsedag

IDAG FYLLER THEO 1 ÅR !!!  för ett år och en timme sen fick jag se han för första gången.. kärlek vid första ögonkastet ! :)

men nu ska vi leka :)


:(

asså va är det för fel på mej fick sånt sötsug ska har äit två nävar chips.. blir så sur på mej själv!! hur lyckas man hålla sej borta från allt onyttigt ?????!!

:D

modeakutens blogg har en tävling då man kan vinna kläder i hennes shop för hela 3000 kr ( !!! ) Hade inte varit helt fel med massa nya kläder, då jag typ har 5 plagg i min garderob som jag använder i nuläget. =/ brukar jämt ha otur i tävlingar men kan la ge det ett försök iaf och hoppas på det bästa :)


 - Necktopp med Karo rutor

:(

blää såg precis polly påsen sen i lördags tänkte bara ta en, men det gick inte så bra åt upp allt som va i påsen dvs 1/3 typ.. ångest eller vadå =/ blä.. hatar att jag får ångest så fort att jag har ätit något onyttigt ;S


:)

Nu har vi varit ute och lekt gick en rask promenad på 30 minuter sen matade vi änderna med bröd en bra stund, theo tycker det är jätte kul. sen tänkte jag att vi skulle gunga lite men det gillade han inte alls.. så vi gick till konsum och köpte apelsiner och chips till rickard. ush det va riktigt svårt att gå förbi godiset i affären :P Allt har gått väldigt bra idag til frukost blev det soppan som ni vet sen som mellanmål en morot till lunch sallad och en kyckfile sen en banan. och nu sitter jag här med soppan igen och en apelsin :) ska inte hålla på så varje dag . helgen om det finns tid ska jag faktiskt gå till gymmet med , kommer jag behöva av all tårta jag kommer äta i helgen vi ska ju fira theos födelsedg 3 dagar.. huha.. men ska försöka att inte äta så mkt. 

Theo sitter på fällen med ett smörgåsrån och vatten och kollar på barnprogram, ska snart göra han ällskap :)

Tog massa bilder innan ska lägga upp dom senare ikväll :) 

mata änder

god morgon ! =) Jag och theo tänkte gå ut och mata änderna idag igen men sen såg jag att det låg snö på backen.. Fast nu ligger solen på så det håller på att tina bort.. så vi går väl ner vid 1 kanske :) Ska köpa lite frukt sen med . Imorgon ska theo till tandläkaren vid 10 och jag ska dit vid 12.. så vi går nog till lekparken och leker tills det blir min tur =) sen på torsdag är det Bvc som gåller han ska få sin 1års spruta.. sen ska det bli kul och se va han väger och hur lång han är :D OCH PÅ FREDAG BLIR HAN 1 ÅR !!! För snart 1 år sen fick jag upp han på magen för första gången klockan 08.41 , en bebis på 3651 gram och 51 cm. nu väger han ca 12,5 kg och är ca 75 cm lång.  Han lär sej nya saker hela tiden.. förra veckan lärde han sej att gå i skor och klättra upp i soffan.  Han är väldigt envis ibland , får han inte som han vill blir han skit arg och kastar saker omkring sej :P hehe. Men han är världens Underbaraste kille :)

 just nu sitter jag och äter den här soppan fast thai smaken. Helt okej faktiskt =) ska verkligen försöka gå ner i vikt nu. Just nu väger jag 58 (tror jag) och vill ner till 50-52. Jag är kort 160 så kom inte och säg att jag redan väger lite. Nu ska jag sätta kameran på laddning så ni kan få se lite bilder sen när theo matar änderna =)  


5 dagar

kvar tlls theos 1 års dag !!!! han ska få en gitarr, keyboard och en trumm med andra olika musiktilbehör som marakas. I fredags matade vi änderna theo tyckte det va jätte kul. Han han lärt sej att gå i sin skor nu ! =) så då är det lättare att gå ut och leka =)
 

RSS 2.0