barnvakt

vi gick nyss upp eller jag och theo.. rickard är och jobbar. i eftermiddag ska jag och theo vara barnvakt :P får se hur det går, theo får la hålla pli på dom :P haha

i fredags så va vi med jimi ,louise och moa år tacos och kollade på en skit kass film jag och louise hyrde ! haha. dåligaste jag någonsin sett.. :P jag och rickard va på media market och på elgiganten och hälsade på louise på jobbet. ah just det blev skit glad när eve kom fram och sa såhär är det du som är mamman? jag bara ehh ja.. aha det syns inte på din kropp :)  haha :D

igår tog vi bara det lungt , slappade hela dan :) men nu ska vi göra oss iordning , skriver mer sen om hur det gick :P

magen

har ingen annan bild på min mage än den här här, men har massa på mammas dator så ska lägga in nån dag så ni ser hur stor min mage va.. denna bilden är tagen 2 dagar innan dom satte igång mej ! 

så stor mage och inte en bristning på hela kroppen.. de ni ! ;)     
image61

slappat

idag har vi bara varit hemma dippat grönsaker och sovit jätte länge, skönt att ta sånna här slappa dagar nån gång ibland :) theo rev nyss ner sin leksakslåda så nu ligger han och leker med alla sina leksaker på golvet och säger da da da adda da. sötnöt ! :) han kryper nog vilken dag som helst nu känns det som, han ställer sej på alla 4 ålar lite ställer sej på alla 4 ålar lite, nu har han börjat med att flytta fram bena lite med men det funkar inte riktigt än för han förstår inte att man ska flytta fram händerna också. men det kommer snart :)
imorgon kanske vi ska vara med jimi och louise , och på lördag och söndag ska jag sitta barnvakt till hampus och oliver , hmm hur kommer detta gå , kan ju inte precis säga att det är lätt förtjänta pengar.. men behöver dom verkligen . vi ska packa ner lite saker i helgen också .

någon som har beställt en banrvagn från www.babyland.se som vet hur lång tid det tar innan man får den ? beställde den i tisdags :)

funderar på att lägga in bilder i bloggen på kläderna jag köper till theo, köper ju väldigt mkt till han. ibland för mkt känns det som:/ men det får bli när jag har fått tillbaka min mobil.

theo har fortfarande diaree och dom på ÖF sa att det kunde bero på tänder men ser ju inget.. men har märkt att han dregglar lite mer sen så har han händerna i munnen rätt så mkt, så det kan ju vara en tand som är på gång :) men nu är det tv som gäller för våran del ..

ÖF

på öf idag va det trevligt med stör mej rätt så mkt på en av dom tjejerna där, hallå har du aldrig hört talas om Bh :S det är itne bara jag som blir lite irreterad på henne. ajaa. jag och theo åt gulach där gott va det så imorgon ska jag till coop och handla lite ingredienser =) pratade lite med hanna idag, rios mamma , jätte trevlig tjej och rio är så sjukt gullig med sin tuppkam :) förövrigt så va det trevligt på ÖF, förutom att fotatrycken jag gjorde på theo har försvunnit ! jag som hade gjort den så fin :P less jag blev, men ska göra nytt nästa vecka.. suck * 

sen tog vi iaf bussen till a6 köpte jag lite saker till theo ett par jeans, en snygg tröja , strumpor och ett par mysiga bruna skor ,eller skor va det inte direkt mer varma tofflor, skit samma döh söta va dom iaf. =) sen åkte vi hem till mamma eftersom jag hade lovat att hänga med evlina till frisören hon satt i löshår från 19.30-22 typ. jätte fint blev det, sen tyckte frisören att jag skulle klippa lugg. men får se om jag vågar ! hehe.

usch imorse trillade theo ut från sängen han låg och sov tillsammasn med sin pappa medans jag sminkade mej , sen hörde jag en duns och att theo började gråta blev livrädd och sprang till rummet och lyfte upp han . som tur va gick det bra, inte en bula eller nått han landade på en filt och lite kläder. ush va rädd jag blev ! hädanefter får han sova i sin säng på morgonen med. theo kan säga da da da ada. jätte gulligt ! nu ligger han och river ut alla sina leksaker från lådan =)

på fredag kanske louise och jimi ska komma hit , rickard ska spela poker med sina kompisar och då kan jimi vara med och spela så kan jag och louise+theo och moa hitta på nått annat ! =)

har lämnat in min telefon på lagning nu så det kommer inte komma några nya bilder på ca 2 veckor ! :/ 


ingen rubrik

tänkte först inte skriva något men när jag såg hur många som hade kollat min blogg så ändrade jag mej =)

idag va jag i skolan och hade läxförhör et fick bra som vanligt =) ska ha nationellt prov i engelska om ca 5 veckor. sen åkte jag och theo till a6 hämtae ut hans dop present som jag hade lämnat in på gravering för en månad sen, jätte bra blev det =) köpte ett par fina mjukisbyxor till theo med. sen köpte jag en tröja till mej en likadan som jag har fast köpte den i svart nu istället för brunt, hittade ingen annan tröja jag tyckte om, älskar den tröjan. åt på mcdonalds gjorde vi med theo åt välling och jag en ceasarsallad . muuums =)

efter det tog vi bussen ner till stan och kollade efter en skötväska men hittade ingen fin och billig så sket i det, tar det en annan dag. sen gick vi hem till mamma och kollade på tv. ush stog och pratade med evlina när hon stog och diskade då föll hon ihop och slog i huvudet, hon svimmade ! sen sa hon till alexander flera gånger väcker du mej klokcan 7 imorgon så är du snäll. blev jätte rädd , hatar när det händer så med henne :(

imorgon är det ÖF igen, hoppas det är roligare den här gången. sen på kvällen ska jag med evelina till karimsa hon ska sätta i löshår igen . ska prata lite med frisören och höra va jag skulle passa i för frisyr. vi ska vara där efter stängning så kan ju passa på att fråga lite :)

theo har varit jätte kinkig idag när vi va hemma hos mamma, ingenting dög han bara låg och gnällde. men nu är det mkt bättre, han ligger på golvet och försöker trycka på avstängningsknappen på datorn, den lyser så han vill ta på den hela tiden.. han har också börjar stoppa in allt han hittar på golvet i munnen. lite sådär småjobbigt. hehe, nu ska vi kolla på 4an det är talang fast i amerika :) eller nåt sånt

igår kväll beställde vi barnvagen, jippi =) undra bara hur lång tid det tar innan man får den :/

har varit dåligt med nya kort på sistone, det är bara för att min mobil är cpig ! men ska upp till 3 imorgon och prata med dom !

en liten busunge =)

image59 

puhh

nu så har jag städat hela lägenheten , gjort hela min läxa och tagit hand om en tjurig bebis. puhh är helt slut ! men nu ligger iaf theo och leker med dammsugaren :) han ställer sej på alla 4 väldigt ofta nu och gungar fram och tillbaka, sen lägger han sej ner och ålar iväg ! :) tror han kryper inom en månad. och om jag håller theo i händerna så går theo, han lärde sej det idag, det ser jätte gulligt ut.

idag har vi bara varit hemma hela dan. imorgon kommer ju pengarna och då ska vi upp till a6 och köpa lite nya byxor till theo och lite annat ! om ca en månad flyttar vi till torpa ska bli så hiimla skönt och roligt ! ska börja packa ner lite saker nu i helgen. nu sitter jag och väntar på rickard så vi kan beställa barnvagnen, en blå city elit . men det tar nog ett par veckor innan den kommer. men ska bli så himla skönt med en ny barnvagn som man inte behöver ta i så sjukt mkt när man ska svänga, jag får nästan hänga mej på hantaget när jag svänger med den jag har nu ! :/ jobbigt ! har redan provkört den nya vi ska ha man kan svänga men bara ena armen .. vilken skillnad !! :)

har bestämt mej för att jag ska bli nyttig nu ska inte äta något onyttig, men det är inte speciellt lätt speciellt inte när rickard har köpt hem massa godis. men jag ska försöka. jag har blivit väldigt nojjig över min kropp efter att jag har fått barn, känner mej tjock fast jag vet innerst inne att jag inte är speciellt tjock :/  men så känner typ alla som har fått barn så det är inget ovanligt. så får se hur det går med det..

Någon som kan hjälpa mej med min blogg?? vill göra om det så den får ett snyggt utseende men fattar inte hur man gör :S :( skriv din msn så addar jag dej isof :)

theo vill också trycka på knapparna så nu kommer en rad från theo, cb fgdccgvffjbmvfb, m  gvffffffdxddddddd5ssssssssssssssssssssssssxdssssssxxggn,         

älskar dej !

image56  


skit unge :P

i helgen har jag och theo varit hemma hos mamma. mamma va inte hemma men de va alex och evelina lite roligare attvara där med dom än att sitta ensam hemma. igår kom rickard hem vid 22.30 han har varit på pokerkryssning han hade med sej 3 stora toblerone, en stor låda med sura vingummin, en stor påse med dumle och ett stort rör med mentos. jag fick också en hugo boss parfym som luktade jätte gott ! :) theo blev helt galen när han såg rickard han är ju inte van vid att vara borta från han. han skrattade som en galning och blev hur busig som helst, sen fick han en nalle av han som theo älskade han ligger och leker med den nu.


nu när theo kan åla längtar man tillbaka tills han bara låg still :P haha och jag som har längtat så tills han kunde ta sej fram. han ålar jämt mot saker han inte får vara vid eluttag, porslinsaker, blommor och vattenskålar m.m fast han har jätte många leksaker på golvet men dom duger inte.. man får springa fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka och lyfta tillbaka han men han ålar dit igen . så man får inte en lugn stund längre, knäppgök , men han är lika söt för det ! :) sen har han diaree också har haft det i 5 dagar nu sen skiter han 5 gånger om dan typ så blöjorna är typ slut nu.. kan ju vara en tand som är på gång :) vi va nere i affären innan och köpte morötter, gurka och dip.. holiday dip köpte jag sjukt god va den ! så nu sitter jag och dippar grönsaker väldans gott =) inatt ska vi besälla en barnvagn :D nee ush nu luktar det illa här så måste byta blöja igeeen ! haha

min söta busunge =)
image55


 


a6

i onsdags på mamma gruppen va det inte speciellt kul..gillar inte direkt dom nya personerna eller iaf en av dom. idag va jag och theo och åt i skolans resturang. jätte gott verkligen ! sen va vi påväg hem till mamma , och när jag precis hade kommit fram så ångrade jag mej och tog bussen till a6, köpte en jätte fin jacka till theo köpte också en mössa och en flis tröja till han ! jätte fina . vi träffade anki en stund också. :) sen åkte vi hem till mamma och gjorde kyckligfile och sallad, gott :) snart kommer rickard hem och då ska vi mysa framför tvn med chips och cola, theo får banan. :)
Nya jackan, och en rolig min :)

image53
mössan och jackan :)
image54

:)

har inte skrivit på ett par dagar har varken haft tid eller lust.. theo va iaf jätte lugn på samuels dop i lördags :) sen på söndagen va vi med louise , jimi och lilla moa igen :) vi bowlade.. rickard kom 1a och jag kom sist, men det skillde inte många poäng mellan mej och louise vi va ungefär lika kassa. sen åkte vi hem till oss och kollade på fim som rickard och jimi hyrde 'gangster' den va la sådär.. sen blev vi hungriga så jag och louise åkte iväg och köpte mcdonalds mat gott :)

och igår sov jag och theo hemma hos min mamma skulle ta hand om hundarna för mamma va i stockholm.. passade på att umgås med evelina då, hon bor ju hemma hos oss tills hon ska flytta till skåne.. hon måste sluta äta sina mediciner innan hon får flytta ner.. helt galet ! trodde det va de dom skulle hjälpa henne med.. mamma ska iaf ringa och skälla på dom om hon inte får komma ner snart. jag fick en fin tröja , en jätte dyr hårinpackling, mascara , ansiktsrengöring och brun utan sol av evelina idag ! hon är så himla snäll ! =) gjorde taco paj igår också föresten den blev jätte god, visste inte riktigt hur man skulle göra, men improviserade, och det blev bra ändå :) på kvällen när vi skulle sova så bredde theo ut sej över heela sängen jag fick knappt plats.

har passat på att sola medans jag va hos mamma med solade i 20 min igår och 22 min idag, jag måste ju passa på . det blir inte att jag solar annars. evelina och alex satt barnvakt så länge. älskar att sola, mend et är så himla dyrt !

imorgon ska vi på öppna förskolan, trevligt :) sen åker vi la hem antagligen . på torsdag ska jag nog till skolan och äta på idas resturang toni ska servera =) på tal om skolan jag har nästan gjort hela min engelska läxa har en sak kvar att göra och det är att skriva en uppsatts på engelska om vad jag har gjort i sommar.. jag har ju inte gjort något överhuvudtaget så har lite problem med det, men det löser sej.

nu ligger theo och sussar :) han har lärt sej åla nu , det går sjukt fort knappt så man knappt  hinner med sen tar han alltid tag i saker han inte får . så man måste sitta och kolla på han hela tiden så han inte hittar på nått bus !

nu sitter jag här och längtar efter rickard saknade han jätte mkt inatt , men han kommer om 1 och en halv timme !sen så ska han åka iväg i helgen också på pokerkryssning.. det är sååå tråkigt att sova själv ! :( snart ska vi flytta till torpa eller om lite mer än en månad :) va jag längtar !

men nu ska jag plocka upp lite här innan rickard kommer sen ska vi kolla på idol tillsammans :) 

theo myser med jaja
image51
Älskar verkliegn denna bilden på theo ! :)
image52

barndop

igår va vi hos jimi och louise och lilla moa =) det va jätte trevligt vi åt mat och kollade på film :) sen idag ska vi på barndop, sen får vi se vad som händer, blir nog bara en mysig hemma kväll framför tvn . nu ligger theo och busar i sin säng.. ska snart klä på han finkläder han ska ha slipsen med döskallarna , skjortan och ett par jeans och sina puma skor :) fin han kommer bli ! lägger in bilder på han sen så ni får se hur söt han blir . men nu måste jag och theo göra oss iordning. har ingen aning om va jag ska ha på mej :S men de löser sej,

bilder


evelina badar med oliver och hampus
image48
anders stora helikoptrar
image46
kattungen :)
image47
och sist men inte minst min busunge =)
image49






Kattunge

idag gick vi upp rätt sent.. eller theo va vaken och låg mellan oss och busade. men jag låg och halvsov till klockan 11 =) klockan halv två tog vi bussen till bvc han väger ca 9.5 kg min klumpeduns , sen är han ca 68-69 cm lång :) stoooor kille ! vi gick hem till rickards mamma en stund och fikade, efter det gick jag hem till min mamma och umgicks lite med morfar va 5 år sen jag träffade han sist.. han sa att rickard måste vara väldigt stolt över att han har en sån vacker tjej som mej.. och att man kan drunkna i mina ögon.. tackar tackar ! hahah..

sen åkte alla utan gabriella hem till anders och lagade mat potatisgratäng och fläskfile. muumsss :) sen visade min morbror stolt upp sin helikoptersamling han har 3 stora en för 10 000, en för 30 000 och den sista minns jag inte vad den kostade. han har två små också som barnen leker med.. tyckte det va dö kul att köra den så den 25 blir det av till playplanet och köpa en den kostar bara 250 kr så det va inte så farligt :)

tog nästan med mej en kattunge hem idag.. såå himla söööt ! ringde rickard och frågade om han ville ha en , han sa att det va okej om jag städade lådan efter den.. men har ingen aning om hur jag ska göra om jag ska ta hem den eller inte..:/ får ligga och tänka på det inatt.. jag är verkligen galen i djur har haft alla möljiga sorters djur ! ska snart köpa en hund med.. hundar och katter går faktiskt BRA ihop om dom är uppvuxna tillsammans.

anders tjatade på oliver och hampus hela kvällen att dom skulle bada men dom vägrade, sen sa evelina en gång . vill ni bada idag? och då ville dom det om hon satt därinne samtidigt.. evelina är väldans bra med barn hon har ju två stycken så det är ganska självklart :) jag och rickard ska vara barnvakt den 29, eller iaf jag ! till oliver och hampus.. hur kommer detta gå :S dom är dom vildaste ungarna jag någonsin har träffat ! :P haha

lägger in bilder sen det funkar inte idag heller.. :S

ÖF

det va en 7 veckors bebis med på ÖF idag,, åhh så liten och söt ! har svårt att tro att theo har varit så liten ! det va trevligt som vanligt på Öf vi gjorde inte så mkt idag. THEO HAR LÄRT SEJ STÄLLA SEJ PÅ ALLA 4 !! :) :) :) duktig kille jag har.. nu dröjer det inte länge tills han kryper , ska bli skönt så man inte behöver bära han överallt hemma får ont i ryggen av det han väger runt 9 kg !
 
sen tog vi bussen hem.. eller vi skulle hem men när vi skulle av bussen  va den så himla full.. jag sa ursäkta mej jag ska av här men ingen flyttade på sej, började knuffa på dom och blev skit arg. men ingen flyttade på sej för det.. precis när dom började flytta på sej lite stängde busschauffören dörren och åkte därifrån, skrek på han att han skulle stanna men det gjorde han inte. så jag åkte hem till mamma istället ! vilka idioter det finns asså, och busschafförerna är inte mkt bättre dom, dom kör som idioter. en gång höll ankis barnvagn på att tippa över för att han körde som en idiot ! 

vi gjorde inte så mkt hemma hos mamma, theo blev besviken att inte hundarna va där.. men dom kom sen på kvällen så dom kunde busa :) imorgon ska vi på bvc-6 månaders kontroll. ska bli kul och se hur mkt han har växt sen sist. :)



image45 

Men nu börjar top model stockholm sen ska jag kolla om jag hittar nån mat jag kan laga, har inte ätit någon riktig mat idag , bara massa onyttigheter !

bilderna

image41


image42

image43

Måste lägga in den här bilden från igår med ! Mitt busfrööö ! :) 
image44

3:dje försöket !

Fan det är trejde gången jag skriver om inlägget nu, hoppas det funkar denna gången.. men iaf såhär såg våran dag ut idag.

Vi gick upp rätt tidigt och busade och åt frukost och så. sen tog vi bussen till skolan och träffade gamla klasskompisar och så, sen klockan 1 föhörde gunilla mej på min engelska läxa, fick alla rätt :) sen gick vi till buseen och tog detn ner till stan och gick en sväng där och kollade på barnkläder, köpte inget för det har jag inte pengar till nu, men hittade iaf en jätte fin jacka till theo som jag ska köpa till han den 25 :)

sen blev theo hungrig så vi gick in på mcdonalds och han fick en burk med kyckling/pasta som jag hade tagit med mej, jag köpte en ceasarsallad :)när vi stog i kön så va det en kille som jobbade där som kom fram med en ballong till theo, han blev överlycklig ! sen lekte han med den resten av dan . :)

sen när vi va mätta och belåtna så tog vi en till sväng på stan med elina och hennes kompis som vi träffade inne på mcdonalds, vi stötte på matte och bohman på stan med, så dom busade lite med theo. sen va det dags att bege sej hem till mamma och där åt jag ett par våfflor och theo gröt. sen lekte vi med hundarna förstårs :) theo älskar verkligen mammas hundar, och gör verkligen allt för att försöka nå dom. efter en stund kom alexander och då gick vi och lämnade en tröja till evelina.. kommer verkligen sakna henne när hon flyttar till skåne hon kommer bli borta i ett helt år , och hon flyttar redan på måndag :( shit va jag och theo kommer sakna henne.. hon kanske inte har det bästa förflutna men hon är verkligen en sann vän hon ställer jämt upp för minsta lilla ! 

efter att vi hade pratat med evelina en stund gick vi till teater cafet för att hälsa på kjemis men han va inte där, inte va vi såg iaf. så jag och theo satte oss på bussen hem, hon nu ligger han och sover min lilla älskling , han är så söööööt ! :) imorgon är det ÖF, det ska bli kul.

det kommer bilder på theo med sin ballon imorgon eftersom det inte funkar att lägga upp några nu , försöker jag låser sej bara datorn :S   


Bilder




Imorse badade jag och min busunge
image34

sen åkte vi hem till mamma
image35

Och busade med hundarna :)

image32

hos mamma

nu sitter vi hemma hos mamma och passar dem nya hunden så hon inte skäller, för dessa grannar gnäller för minsta lilla . :S theo sitter på golvet och leker med tv dosan, han tycker den är jätte rolig :)  imorgon ska jag till skolan och bli föhörd på min engelska läxa.. har inte pluggat nått, mamma får hjälpa mej kväll :) theo ska också med till skolan såklart ! :) på torsdag ska vi till bvc på läkarbesök det ska bli kul och se hur mkt han väger nu min lilla knubbis :) theo vaknade inatt igen och skrek.. men han somnade om efter en halvtimme .

det kommer bilder ikväll på  min sötnos eftersom jag inte tog med mej sladden hit. alla kort jag lägger upp är tagna med min mobil , så det är inte den bästa kvaliten jämt !

men nu ska v gå och kolla i kylen och se om det finns nått gott här :)

jag vill inte ha någon rubrik

det är dåligt med inlägg på helgerna, eftersom då sitter rickard och datanördar sej.. haha :P sen vill jag och theo umgås med rickard så mkt som möjligt på helgerna och inte sitta framför datorn ! :)  jag färgade blonda slingor idag, fast dom blev oranga. :/ ska färga blonda slingor tills mitt hår blir blont, I think

för er som undrar är jag 17 och theo är 6 månader :)

syster, 19 idag !

igår så gjorde vi inte nått speciellt, theo åt potatis med oss föresten :) han tyckte det va jätte gott, han va så himla söt när han tuggade fast han inte behövde :P Matchen va igen höjdare precis.. o va va det för fel på den domaren :S
idag ska jag och theo till min syster klockan 3, hon fyller 19 idag ! grattis, grattis. morfar är också där och har inte träffat theo än. så det ska bli lite roligt :)
Nu ska vi göra oss iordning, skriver antagligen när vi har kommit hem.. jag och theo har blivit bjudna på sagas dop.. det ska bli kul :)


Theo somnade i barnstolen idag.. sötnos :)

image31

Heejaa Sverige :)

Theo laddar inför sverige-danmark matchen , så det kommer ett nytt inlägg senare !

image30



6 månader

idag blir theo hela 6 månader.. han har faktiskt fått paket av mej och rickard , rickard envisades om att vi skulle slå in dom så då gjorde vi det :) hah . han fick en napp, nappflaska, hak klapp från rock star baby och två leksaker . nyss så åt vi middag jag och rickard åt tacos och så fick theo biff stroganoff idag igen eftersom han blev 6 månader och det är hans favorit. sen blev det efterätt hallon, päron pure eller nått sånt sen fick han jucie att dricka till det .  mumms :)

idag när vi va på första klass provkörde vi en city jet, blev helt kär i vagnen. fast det blir nog en city elit istället i färgen aqua .  i helgen ska vi nog bara vara hemma och mysa.. ska fira gabrielle på söndag, det är nog det enda vi ska göra.

Ikväll ska vi kolla på på film och så blir det chokladpudding och grädde, jobbigt att vi inte har någon elvisp bara :S men det ska nog lösa sej iaf, jag sätter rickard på att vispa grädden :) nu ligger theo och får sin dagliga dos av sin skönhetssömn. han är så söt när han sover :) han vaknade klockan 3 inatt och skrek jättte länge idag igen han är väldigt mammig och pappig av sej och vill komma upp till oss hela tiden, men om vi tar upp han varje gång han skriker, så lär han sej att om han bara skriker tar vi upp han, och det funkar inte i längden. jag hör ju på hans skrik att han inte har ont eller är hungrig,  svårt att förklara men man hör skillnaden på skriken. tycker det är väldigt jobbigt att inte ta upp han när han skriker. :( så rickard stog och tröstade han bredvid barnsängen och gav han nappen , vatten och strök han över magen. efter ett bra tag somnade han om och vaknade inte förens klockan 8 och då skyndade jag mej till sängen och tog upp han så fick han mat . =) om theo inte har vaknat på natten och sovit jätte många timmar så blir jag jätte glad på morgonen när jag hör hans skrik :) 

theo är världens sötaste bebis, älskar verkligen att vara mamma :) det är ju inte direkt en dans på rosor jämt, men det är underbart ! :)


här kommer lite bilder på theo på sin 6 månaders dag =)


image22


 



image23

image24


image25



image26

image28

bild

Skriver senare idag så nu för nöja er med lite bilder där theo är en liten bebis..och idag blir han heeeela 6 månader, det är sjukt va tiden har gått fort  ! =)

image17

image18

image19


Badat

idag vaknade vi rätt så tidigt eller theo gjorde det iaf, sen badade han och rickard. theo älskar verkligen att bada :) Han är så himla söt i sin morgonrock =) vi ska bara sitta hemmahela dagen , eller ska ner till affären och köpa nått gott/onyttigt. sen blir det soffan hela kvällen och kolla på tv, sånna dagar behövs ibland. kunde inte hålla mej igår när jag kollade på top model gick och kollade på google vem som vann.. säger bara att fel person vann !

snart ska vi gå och äta lunch biff stroganoff står på theos lunch meny idag och som efterrätt blir det mosad banan . mums tycker theo. Nu sussar theo sin skönhetssömn och jag passar på att skriva lite här, har sjukt tråkigt men han vaknar snart och då blir det mat =) inatt vaknade theo och gallskrek klockan 00.00 han skrek säkert i 1 timme det gick inte att trösta han på nått sett, han hade säkert ont i magen , stackare :( efter att han hade somnat ställde jag mej och gjorde pannkakor till rickard.. han blev över lycklig när han kom och fick ny stekta pannkakor :) han jobbar 16.00-01.15 måndag - torsdag för er som undrar.. lite tråkigt men han är ledig fredagar iaf :) 

Imorgon ska vi åka och handla för på fredag blir det tacos och på lördag kött, potatis sås och gele :) sen får vi se vad de blir på söndag kanske pizza :P ska nog baka nått i helgen med, älskar att baka men gör det för sällan .. har inga bra recept och kan aldrig bestämma mej vad jag ska göra, om det är nån som har ett gott recept så skulle jag va tacksam för det :) 


image14

image15


image16


image17



Men nu vaknade theo så nu är det lunch som gäller för oss :)

Bara för att..


..Ni är dom sötaste jag känner !


image10



image12

ÖF

kom precis hem från Öf, va jätte kul förutom att jag mådde dåligt. förkyld o så.. theo hade jätte kul, han älskar verkligen andra barn :) alla är så fachinerade över hur lugn och tyst theo är hela tiden, förutom när han är på bus humör =) jag provkörde ankis vagn innan.. en sån jag med ska köpa ! helt underbar att köra man behövde inte ta i det mista för att svänga.. som man behövder med den jag har nu..  Jo måste berätta att jag äntligen har blivit av med med mitt choklad beroende också :) :P hehe.. men nu ska jag sova lite, det kommer bilder på theo senare !

idol

idag har vi varit på ikea med mamma och gabriella köpte inget men hittade massa fina saker som vi ska köpa till den nya lägenheten sen =) åt på ikea med . theo va jätte avundsjuk han ville med ha, han satt och gjorde massa högljudda läten och blev riktigt arg för att han inte fick smaka, men sen fick han smaka lite beanise sås av min mamma, det ttyckte han va jätte gott ! sen skulle vi hem till mamma och kolla på idol jag och theo va tvungen att ta bussen eftersom vi inte hade bilbarn stolen med oss.. sen hoppade jag av vid juneporten och sprang i ösregnet hem till mamma.. hann precis till idol :) theo blev lite blöt så va tvungen att klä av han, stackarn han som precis hade somnat.. har har bara sovit ca 1 timme sammanlagt sen klockan 10.. men det blir så när vi är ute han är så himla nyfiken och ska kolla på allt och alla. men nu sover han =) fast han vaknar snart och vill ha kvällsmat äppelgröt blir det idag för vällingen är slut.. ska köpa mer imorgon efter ÖF :) Theo busade massa med evelina idag också.. verkligen jätte busig va han, han skrattade åt allt och inget . Busfröt :) 


image7
                                                                                             
Theo busar med evelina :)

image8
en väldigt trött bebis påväg hem
image9


frukost

idag vaknade theo jätte tidigt och va på bus humör , han låg och drog mej i håret jollrade jätte högt osv så jag gav med mej efter en stund så busade vi en stund och han åt välling sen somnade han men då va jag pigg och kunde inte somna om :/ ovanligt att detta händer.. eh ne :P haha. idag ska vi antagligen och a6 och handla present till gabriella måste köpa välling med sen kommer de bli ett och annat plagg till theo med som vanligt :) imorgon är det ÖF -öppna förskolan- och jag är lite förkyld.. inte mkt men lite så jag kan gå dit iaf :) theo är iaf mkt bättre idag , skönt :)   nu ska jag och theo bada !
                                                                                        busungen :) 

                   image4
        
          
image5

                                                                                       
image6

go'kväll !

Orkar inte hålla på att skriva på lunarstorm , så bestämde mej för att starta en blogg istället.. känns lite roligare ! min lilla älskling har blivit förkyld ögonen och näsan rinner hela tiden på han, tycker så synd om han :( men han verkar inte lida speciellt mkt av det han är lika busig som vanligt =) idag har jag städat nästan hela lägenheten (rickard tog köket.) vi har varit hemma hos min mamma också hon bjöd mej på pizza, eller jag åt inte pizza tog en amerikansk sallad istället.. måste börja tänka på vad jag äter nu för att inte gå upp i vikt, eftersom jag har slutat att amma nästan helt, ammar enbart på nätterna nu :) theo ligger och kravlar på golvet och försöker krypa.. det dröjer nog inte länge till :) sen så sätter han munnen mot golvet och blåser så det låter som prutt ljud.. han blir ju heeeela 6 månader på fredag , det är sjukt så fort det har gått. har gjort min engelska läxa nu med.. måste bara plugga in orden det är la ca 40 st om inte mer.. fast har en hel vecka på mej så det ska jag nog klara :) imorgon ska jag och theo ta en sväng på a6 antagligen gabriella fyller ju år på söndag och har ingen aning om va jag ska köpa till henne ! :/ 

nu ska vi gå och äta kvällsmat, framför tvn =) 



image3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0