Ny barnvagn :)

imorse gick vi upp rätt tidigt åt frukost och myste framför tvn. sen gick R och theo upp till ekohallen och köpte lite fika och då passade jag på att göra mej iordning :) sen tog jag och theo bussen till a6 och mötte gabriella så gick vi och hämtade ut min mobil som äntligen va klar :) sen gick vi till coop och handlade ingredienser till bullarna som vi håller på att baka nu.. vi letade som galningar efter en bak kavel men hittade ingen på coop,ica och hemköp men sen så hittade vi en på åhlens som tur va :) vi bakar vanilj och kanelbullar, det är ju kanelbullens dag idag :)
 
just det gabriella köpte ett spel idag på coop och dom av larmade det aldrig så när vi gick in på hm larmade det när vi gick in, det tänkte vi ju inte på trodde det va nån som gick ut samtigt som vi gick in.. men iaf när vi skulle gå ut larmade det.. åhh nej tänkte jag säg inte att jag har en lam barnvagn , det finns ju barnvagnar som brukar larma. men iaf körde igenom barnvagnen när en som jobbade där kom och det va inte den, puhh :) sen gick gabriella igenom och då larmade det, så kollade hon i hennes påse och sa aha du har köpt ett spel det kan vara det så provade hon att ta igenom spelet och det va det.. snacka om pinsamt, alla glodde ! sen så vi satte oss ner så fort som möjligt och tog av larmet som satt på spelets insida, normalt att inte ta bort det i kassan :S 

igår natt packade vi upp barnvagnen, är jätte nöjd :) den är jätte lätt och köra och liten och smidig .. det kan inte bli mkt bättre :) det enda negativa är att den drar lite  när marken inte är plan , eller va man ska säga. men man kan låsa hjulen så gör den inte det.. :) såhär ser den ut fast den är inte så ljusblå lite mörkare och snyggare :)
image73
 
theo är rädd för dammsugaren, han börjar gnälla och ålar iväg så fort han kan.. stackar liten. Theo är en riktigt flörtis, idag på bussen så stog en tjurig tant bredvid barnvagnen och då började theo le och skratta åt henne och är så söt som bara han kan vara. då började hon skratta och sa att theo va otroligt söt ! :)

image74


image75


image76

 
men nu ska vi fortsätta med vårat bullbak :)

Kommentarer
Postat av: Ida

Måste bara säga att din son är riktigt söt, en riktig ögonsten :)

2007-10-04 @ 20:25:02
URL: http://idaalicious.blogg.se
Postat av: Jenniien

Vilka fina bilder:) han har så markerade ögon eller vad man ska säga:P man ser dom först när man tittar på honom. aah, nu blev det konstigt. Men fint är det iaf:D

2007-10-04 @ 21:04:46
URL: http://jennietarkka.blogg.se
Postat av: Nathalie

va söt :)

2007-10-04 @ 21:23:30
Postat av: Jenniien

Svar: Vad bra:D Tack, han fick den precis, matcha pappa lite:P haha

2007-10-04 @ 21:45:53
URL: http://jennietarkka.blogg.se
Postat av: Jenniien

Svar: Jaa, han ser så stor ut i den;) Men han är ju min lilla bebis:P

2007-10-04 @ 22:16:45
URL: http://jennietarkka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0