stor kille

måste bara tillägga att min kille är så pass stor nu så vi köper kläder på pojk avdelningen !! :) hehe..  nästa vecka blir han 9 månader :)

god natt

är jätte trött så skriver ett inlägg imorgon istället, eller det blir ju idag för klockan är efter 00.00, men ni fattar. har haft en trevlig dag idag, har varit uppe hos grannen.. nee men nu måste jag sova, god natt på er :)

många säger att jag ska skriva mer inlägg varje dag . men den tiden det tar och skriva ett inlägg spenderar jag hellre på min son !

höger regel

idag sov theo hela natten, han somnade 23.00 och vaknade halv 10 och då gick vi upp =) igår köpte vi massa presenter till han.. ett bil tält typ, en stoor bil som låter, en annan stor bil, en barnleksak som snurrar när man trycker på den. massa kläder.. leksakerna kostade mkt och kläderna runt en 1000 lapp .. så nu är man rätt så fattig igen.. vi ska lite mer saker när nästa lön kommer.. men vi ska höra oss runt va alla andra har köpt först. en pulka och lära gå bil, måste han få. om det blir av oss eller ngn annan vet vi inte än. 

igår bråkade jag och rickard lite på a6, rickard blev irriterad för att jag gick på fel sida. han sa att det är höger regel.. hmm.. det tror jag inte. men det kanske det är ..:O

nu vet jag va mamma ska få i julklapp 500 kr på hudoteket. alexander vet jag inte. gabriella vet jag, men det skriver jag inte här för hon snokar här ibland..:P haha rickard vet jag inte heller va jag ska köpa till, ge mej tips!! :) det är så svårt att köpa till han, sen är det inte speciellt kul att ge han en tröja heller.. har kollat runt lite på hemsidor efter något kul och annolunda.. men hittade inget  :(

igår satt jag och theo i sängen och kollade på barnprogram , han tycker det är jätte roligt med tecknat =) efter en stund trillar han baklänges och slår i huvudet lite.. han somnade, han måste ha varit jätte trött . han fick han sova på mej medans jag kollade på rockstar supernova .. älskar det programmet. lukas är bäst, han är sådär sliskig och dan som dom ska vara.. han sjunger jävligt bra med :)

nu sitter theo på golvet och kollar på tecknat samtidigt som han gnisslar tänder, ska snart göra han sällskap =)

gnissla tänder

jag är så arg och irriterad min mobil har gått sönder..  displayen är svart det ända man ser är en vit spricka ..  så kommer få betala 1200 för att laga den , och det har jag inte råd med :(  aja men det löser sej.

igår storhandlade vi det gick på 1800kr, 2 blöjpaket, en stooor box välling, 2 olika gröt sorter. barnmat nappar osv.. det är dyrt med barn saker.. men det blev en hel del andra saker med.. idag ska vi nog handla julklappar och så.. ska se om jag kan släpa med rickard till a6.. behöver nog ett och annat lycka till.. nu vet jag va jag ska köpa till mamma i julklapp, men hon fyller ju år den 30 december så måste klura ut nått mer.. har ingen aning om va jag ska köpa till gabbie och alex.. men till theo kommer det iaf bli lätt att köpa julklappar =)

theo har börjat gnissla tänder jätte mkt nu och det lååter så äckligt.. rickard får typ rysningar och kan knappt vara i samma rum :P haha.. men jag har börjat vänja mej ..


image151

svar:

svar till anonym . theo har en tjockoverall som han använder när det är kallt ute.. annars har han en flisdress och en filt på sej. bilden när han gungar är gammal.

vagnen till salu ?=)

idag ska jag sova hemma, har inte gjort det sen i söndags .. rickard vet inget , ska ställa in barnvagnen i theos rum så han inte ser den :) haha.. idag blev jag riktigt irriterad, hon som skulle sluta på pastabageriet bestämde sej för att vara kvar iaf.. så nu får bara en av oss stanna antingen jag eller diddi.. :O han som hade snackat massa om hur bra det går och att vi ska skriva kontrakt... hmmm !!! 

nu har tand nr 4 tittat upp i theos mun :) söt han kmr bli när dom är uppe helt :) den andra december ska vi tilll göteborg och gå på liseberg, mysigt :)

när jag gick hem från jobbet idag gick jag förbi små-land, då såg den barnvagnen i fönstret som vi ville ha innan med inbyggda högtalare i suffletten. blev skit arg på mej själv att vi inte beställde den instället, den va verkligen mkt snyggare i verkligheten än dom bilderna vi fick se på den, .. nån som vill köpa min vagn för 3000???! så jag kan köpa den istället  ! :) snäällaaa =) hha

nu ska jag snart väcka min älskling som ligger och sover i sin vagn, och ska få lite kvällsmat.. sen ska han sova klockan 10.. han har nog saknat sin säng, för han har varit lite orolig på nätterna hos mamma. jag har iaf saknat våran säng och speciellt mitt täcke och kudde !! :)

efter jobbet imorgon hade vi tänkt att julhandla lite, men vet inte om jag har fått in min lön eller föräldrapenning då.. eftersom det är den 25 på söndag så har jag ingen aning, lite jobbigt !

theos ååk, som är till salu =) (färgen ä finare i verkligheten )

image148



image149

image150

:)

har inte skrivit på ett par dagar har inte haft tillgång till internet.. jag har bott hemma hos mamma sen i söndags, jag och R behövde komma ifrån varandra lite. Igår fikade jag och R lite innan jobbet satt och pratade lite.. och idag lekte vi i lekparken tillsammans =)

iförr går upptäckte jag att theo håller på att få en till tand där uppe , den har spruckit upp helt.. sen bredvid den kommer det snart en till, man känner den genom tandköttet.. så nu har min lilla kille 3 tänder och snart 4, stolt jag är :) Theo älskar när man blåser han på huvudet han skrattar jäämt och tycker det är lika kul varje gång, knasboll :) sen har han görjat digga till musiken genom att vifta med händerna i tackt med musiken.. svårt att förklara men det är väldans sött :)

några sudddiga bilder :/


image145


image146


image147

18 november

jag är jätte dålig på att blogga på helgerna, men ska försöka bättre mej :) igår skulle vi ha varit med jimi,lollo och moa.. men det blev aldrig något :/ sen skriv mi till mej på msn och frågade om jag ville festa..velade fram och tillbaka och tillslut bestämde jag mej för att hänga med.. har inte gjort något på hur länge som helst. mötte henne vid pinoccio, så fick jag en grogg , haha. handlde lite powerking och sen groggade vi lite hemma hos henne. efter det tog vi bussen till råslätt, åkte till en som hette dennis.. men iaf under buss resan så va jag så sjukt kissenödig kunde knappt hålla mej.. sen hoppar vi äntligen av bussen så jag skyndade mej in i en buske :P haha.. :/

hade inte sååå himla kul.. men det va väldigt trevligt att umgås med mi och nelly :) saknade theoo jätte mkt.. han hade sovit bra inatt. dom la sej vid 10 och sen vaknade han vid 5 första gången.. och gissa vem som fick ta och trösta han då.. joo jag :/ sen gick jag och theo upp klockan 9 jag gjorde nyponsoppa till mej och välling till theo och satte oss i soffan och mös =) ska la snart väcka rickard men han lär ju inte gå upp än på ett par timmar.... :/ 

mår la lite sisodär idag.. är inte direkt bakis, men har dåligt samvete för att jag gick ut. jag fattar inte hur killarna kan vara ute hela tiden och inte ens få en gnutta dåligt samvete :S

snart är det theos första juuul det ska bli så roligt, och va han kommer få en massa julklappar av oss ! :) sen fyller jag 18 år i januari , och theo blir 1 år i mars och efter det fyller rickard 22år i maj :) det är två månader mellan oss alla , det är lite roligt, och alla fyller i början av månaden mee. längtar tills den 25 så man kan börja handla julklappar =D

nee nu ska jag inte sitta här längre ska mysa i soffan med min theo, igen =)


god kväll

fotograferingen gick jätte bra idag, fotografen var lite skum theo bara satt och kollade på han som om han vore en idiot.. jag skattade lite åt han iaf . han försökte med allt möjligt theo vägrade skratta.. sen killade jag med mitt hår i hans ansikte då börjar han skratta  :) fick kolla på korten han tog bara 4 stycken, men linslus som theo är behöver man inte ta mer kort.. valde ett som jag tyckte va finast =) så får jag det hem skickat om ungefär 2 veckor.. längtar :)

sen åkte vi ner på stan och gick lite.. hittade 3 super fina bodys jag ska köpa till theo lägger upp bilder på dom.. men färgerna blev inte alls bra när jag tog kort . sen gick vi och handlade lite och efter det gick vi hem till mamma, och theo spydde över mina kläder :( men men sånt händer.. ronja har det inte lätt , theo har börjar jaga henne och han ger sej inte han kryper efter henne så fort han kan..

imorgon ska jag till skolan klockan 8 och ha nationellt prov i engelska.. sen ska jag hem och klockan 11 ska jag till jobbet, efter det ska det städas och sen ska vi antagligen vara med lollo och jimi och lilla moa såklart :)

inatt ov theo bredvid mej heela natten det va så mysigt.. brukar ha problem med att sova med han för han tar så stor plats.. men nu hade vi ju heeeela sängen för oss själva :) fast inatt ska han få sova i sin egna säng, så han inte blir för bortslämd och tror att han jämt får sova i våran säng. ska försöka natta theo nu igen, förhoppningsvis somnar han på en gång =)  

image139



image141


 

fotografering

idag vaknade vi runt 7 av av det va grävmaskiner och borrar utanför vårat sovrums fönseter.. kunde verkligen inte sova låg baara och busade med theo i sängen. sen somnade han om och det gjorde jag med i allt ljud :O sen gick jag upp och gjorde mej i ordning. linda och henns kompis kom vid 11 och hämtade theo dom skulle vara barnvakt idag så rickard kunde få sova.. theo hade varit jätte snäll, och han fick ett par fina vantar :) han blev jätte glad när han såg mej :)

imorgon ska jag bara jobba till halv 2 för ska fotografera theo i huskvarna halv 3.. tänkte hinna hem först och duscha av mej så man inte luktar pasta. och efter det blir det nog attt vi går på stan :) vet inte va han ska ha på sej för kläder det mesta är skitigt.. och ska inte tvätta förens på lördag för det va fullt hela veckan så kunde inte få en tidigare tid :( men får väl rota fram något i värsta fall får jag väl tvätta för hand, han måste ju vara fin på bilden :)

men nu ska jag bada theo, sen ska han få middag :)


god natt :)

nu ska jag och theo gå och lägga oss, får se hur lång tid det tar innan theo somnar idag.. tror han kommer somna rätt fort han har inte sovit så mkt på eftermiddan :) imorgon ska linda passa theo medans jag jobbar, så rickard kan få sova.. den latmasken .. aja :P efter jobbet ska jag nog ner på stan en sväng .. eller får se kommer bara bli så sugen på att köpa kläder till theo, och det har jag inte pengar till nu..

åhh va jag vill till öppna förskolan imorgon, men ska ju jobba ! :( men ska prata med jobbet när jag har skrivit på kontraktet om jag kan jobba varannan onsdag eller nått sånt, för nu när jag jobbar så blir det inte att jag och theo hittar på saker.. tråkigt för både han och mej ..innan va vi jämt ute och gick, men inte längre :(   

nu ska jag ge theo kvällsmat, ska passa på och plocka undan medans han äter.. han har ju blivit stora killen nu om kan hålla nappflaskan helt själv :)

förlossningsberättelse..

när jag va påväg till jobbet i morse mötte jag mi, stog och pratade med henne en stund, sen va jag tvungen att skynda mej iväg . hade ännu en bra dag på jobbet, jag och denice fick massa beröm av chefen :) sen gick jag hem och matade theo.. spagetti och köttfärsås, hans favorit :) efter det kollade vi lite på tv med rickard, och busade en massa såklart. och nu ligger rickard och sover, hade tänkt att gå och gunga med theo men dom va upptagna, och vill inte gå ut och gunga med han när det är mörkt ute, sen är det la inte lika kul för han heller, då ser man ju itne så mkt när man sitter där och gungar. . men imorgon efter jobbet ska vi gå till lekparken och förhoppningsvis är gungorna lediga då :) kom precis på att jag har nationellt prov i engelska på fredag klockan 8, och efter det ska man jobba och sen är det hem och ta hand om min lilla plutt. kommer nog vara rätt så slut.. men så är det ibland . 

gick varannan dag på koll på förlossningen dom mätte vatten mängden, kollade äggvita i urinen, gyn undersökte mej och lite sånt. efter en månad av koll varannan dag så betämde dom sej för att sätta igång mej. det kom som en chock för mej och rickard när dom kom in och sa.. - vi har besämt oss för att sätta igång dej klockan 9 imorgon. satt där med ett stort smajl på läpparna kunde inte sluta le samtidigt pirrade det i kroppen. när vi kom ut från ryhov bötjade jag smsa alla sen ringde jag mamma och berättade det hon blev jätte glad.. men då blev jag nervös och började darra på rösten. hela bussfärden hem till rosenlund satt vi och pratade och skrattade vi va så himla glada. kunde knappt somna på kvällen packade det sista i bb väskan och låg i min säng och stirrade i taket.

nästa morgon gick jag upp tidigt, och jag och rickard åkte in till förlossningen dom satt mej i en ctg för att kolla barnets hjärta. varje gång barnet sparkade eller rörde på sej fick man trycka på en knapp. sen fick jag lämna ett urin prov för att kolla äggvitan i urinen, hade lite men det va inget farligt.  sen kom en läkare och han stoppade in ett piller i mej.. trodde det skulle sättas igång på en gång, men det gjorde det inte, vi gck och väntade och väntade och väntade men inget hänge, läkarna ville tt jag skulle vara uppe och gå så att det skulle komma igång fortare så vi gick fram och tillbaka . sen gick vi förbi ett förlossningsrum , dum som jag va kollade jag in och hela sängen va full med blod.. ush då blev jag rädd men det släppte rätt fort. sen kom min mamma hon sa åt mej att jag skulle hoppa massa, så det gjorde jag hoppade runt i korridorerna såg nog rätt dumt ut, men va gör man inte för den lilla i magen :) läkaren kom med jämna mellanrum och kollade om jag hade öppnat mej. fick sitta i ctg massor av gånger också. sen under det sita läkarbesöket vid 22.30 ungefär så kollade dom hur mkt jag va öppen tror jag hade öppnat mej 4-5 cm så hon skulle försöka sticka hål på hinan så vattnet skulle gå. hon tog en sak som såg ut som en stor virknål och tillslut strömmade det massa vatten ut från mej, det luktade inte speciellt gott. ställde mej upp och då började jag gråta och fick ont, det hade börjat.
 
gick till mitt rum med hjälp av en sak som ser ut som en rolator eller nått då kom barnmorskan in och skulle köra ctg på mej igen och då blev jag faktiskt arg, jag hade ju så ont och ville vara inne i duschen. hade suttit i ctg i 45 minuter när hon kom tillbaka. det första jag gjorde va att springa in i duschen och spruta kok hett vatten på magen för att lindra värkarna, när värken va slut gick jag och la mej i sängen och när värken började igen sprang jag in till duschen. så sprang fram och tillbaka väldigt många gånger. tänkte prova badet, men fick panik där inne och ville ut , och man kunde inte gå ut förens badkaret va tomt så tryckte på snabbtömmningen och då forsade vattnet ut över golvet. det va nått fel på badkaret ! rickard och mamma fick iaf ställa sej och torka undan allt vatten som va över heelaa golvet medans jag va inne i duschen och grät.

sen fick jag akupunktur dom satt nålar i huvudet handen och fötterna, tyckte inte det hjälpte ett skit så ryckte dän nålarna i duschen , efter en stund fick jag en morfin spruta den hjälpte lite, och när jag jade öppnat mej tillräkligt så undrade dom om jag ville ha ryggmärgsbedövning och det ville jag inte, men sen kom en värk och då skrek jag efter ryggmärgsbedövning. så läkaren kom in efter en stund jag som är så sjukt rädd för nålar sög i mej så mkt lustgas så hela kroppen domnade bort,så kände ingenting när dom körde in nålen mellan kotorna, och tacka gud för det. efter ett tag när den hade verkat så somnade jag mellan värkarna, och andades som en hund när jag hade värkarna. sen klockan 08.20 kände jag ett tryck neråt säger att jag måste gå på toa men det får jag inte försökte tjata , men fick inte gå iaf. - krystvärkarna har börjat så jag måste ta biort ryggmärgsbedövningen nu sa en barnmorka jag blev skit arg och skrek att det fick dom inte, men det gjorde dom iaf. det sved och brände något så grymt under dom 20 minuterna som jag hade krystvärkar.. går knappt beskriva smärtan.. men sjukt ont gjorde det. när huvudet va ute kom kroppen smärtfritt.han va ute klockan 08.41. 3625 g och 51 cm lång han va/är det vackraste mina ögon någonsin hade skådat  .. :)

sen sprang dom iväg med han blev jätte rädd och ingen sa något.. dom satte dropp på mej så moderkakan skulle komma. och efter en stund kommer mitt lilla mirakel, känslan kan inte beskriva med ord. dom frågade om han hade fått något namn och då sa jag - ja theo ska han heta ! rickard kollade på mej , för han ville inte att han skulle heta det först men han sa inget han bara log. sen kom dom in med mackor en flagga och juice, sen hoppade jag in i duschen och tvättade håret och fixade iorning håret lite. när jag kommer ut står dom där och säger grattis och att min kropp är gjord för att föda barn :) haha..

sprack ingenting under förlossningen, bara för att min barnmorska va så himla bra och pressade in huvudet på theo samtidigt som jag krystade.. låter lite elakt, men det är det inte. fick en bristning iaf, och det gjorde nått så jävulskt ont när jag kissade grät varje gång.. ussh men kom på ett knep på slutat man skulle sitta som en hund samtidigt som man sprutade vatten.. låter konstigt , men det hjälpte.. haha :) 

nu springer theo runt i sin gåstol och säger ma mam mamaam, han är så söt  :) men nu ska jag faktiskt ta och umgås med min son :)  

theo någon vecka gammalimage137
theo för några veckor sen
image138




 


bild =)

image136

uppdatering

roligt det va att några svarade :) så ska fortsätta med mitt bloggande .. nu ligger theo och äter sin välling , han är så duktig som kan hålla flaskan helt själv. när han har ätit upp ska jag nattaa han , hoppas han sover bra inatt så man är lite utvilad tills imorgon ska diska på jobbet i första hand ... tråååkigt men det måste göras, jag och denise har varannan dag !

rickard gick upp 17.30 idag sen gick vi till willys och handlade lite och efter det gick vi till vip, rickard skulle köpte energi dryck. jag köpte bara en cola zero observera INGET godis :P haha .. kände mej inte sugen.. det har nog aldrig hänt innan :P har suttit och dippat lite grönsaker istället.. nyttig jag är :)

det har blivit många pauser i detta inlägget och nu har jag nattat theo.. han ligger och skriker i sin säng ska gå in igen om 5 minuter, kör 5 minuters metoden den funkar jätte bra ibland. tycker det är jätte jobbigt att låta han ligga och skrika.. men om han skulle få bestämma själv skulle han inte gå och lägga sej förens efter 12 någon gång.. eftersom jag jobbar nu så orkar jag inte sitta uppe så länge bara för att theo inte vill sova. Nu sover han redan, va bra det gick idag då :) sköönt ..

men nu ska jag faktiskt kolla på prison break och slappa lite i min ensamhet.. theo är såå himla busig hela dagarna klättrar på allt och så :).. så det kan vara skönt och ha en stund för sej själv då man inte behöver ha ena ögat på han.. ska kolla till theo nu sen är det tv som gäller :) 

skit unge :)

theo har vaknat väldigt mkt i natt, så har inte fått sova så speciellt mkt. men det har gått bra på jobbet iaf :) jabra tog mitt konto nummer adress och allt idag.. så imorgon ska vi skriva kontrakt  :) kuul ! när jag kom hem så hade rickard flyttat alla möbler i sovrummet.. bara för att theo inte skulle kunna sticka iväg , så rickard låg där och sov medans theo lekte med alla sina leksaker, kan ju inte ha varit för kul för han , han blev iaf jätte glad när jag kom hem. han fick kyckliggryta till lunch nyss och nu leker han på golvet.. ska snart sätta mej och leka med han, sen måste jag städa här hemma. bytte nyss blöja på han, och nu luktar det skit igen :O blää..

ikväll ska jag dippa grönsaker , gu så gott.. och nyttigt ;) någon som vet hur jag kan få mer läsare? jag har typ inga kvar längre, det känns inte lika kul och skriva då :/

men nu ska jag faktiskt busa med min bebis.. det kommer bilder ikväll på han..

Btw imorse snööade, blev så glad =) älskar snö !


ma ma mamaaa :)

jag är dålig på att blogga på helgerna.. denna helgen har inte varit bra alls ! men men.. igår satt jag och rickard hemma , rickards pappa va här och hjläpte oss sätta upp lamporna spika fast sladdarna osv =) och idag hängde jag med mamma och gabriella till a6 kollade på lite grejer, mamma köpte fina kläder men dom va för små för henne så jag fick dom :) men tyckte jag såg jätte tjock ut.. men det va väldigt snällt iaf :) gick på ikea en sväng också.. hittade inget.. eller rättare sagt jag har inga pengar till att köpa något. handalde iaf lite på maxi sen det blev clementiner,yoghurt,barnmat,våtservetter,gurka,dip ,snus till rickard och lite annat :) evelina va hemma i jönköping så hängde med hem till mamma, evelina tyckte theo hade blivit jätte stor och jätte söt :) 

theo säger ma mam mamma hela tiden nu, blir jätte glad varje gång jag hör det :) sen så har han börjat sträcka ut sin tunga rätt så ofta, jätte söt är han.. försökte ta kort på det men varje gång jag kom men kameran åkte tungan in igen :P

imorgon ska jag jobba igen, ska bli roligt jag trivs verkligen jätte bra :) men nu ska jag göra kvällsmat till theo sen ska jag natta han och när han har somnat ska jag med gå och lägga mej.

är rätt så less på allt för tillfället.. inte på theo ! är så glad för att jag har han.. utan han hade det inte funnits någon  anledning att gå ur sängen på morgonen. han är mitt ljus i mörkret !

image133

9 november

svar till anonym: jag bodde där med rickard och theo, och det är liljeholms parken som theo gungar i :)

är så trött på en viss person, så det finns inte ! men men.. idag gick det bra på jobbet, det är jätte trevligt attt jobba där ska jobba nästa vecka med. dom beställde byxor till mej idag med XXS måste jag ha, va smal man känner sej haha.. men det är stora storlekar, men ändå ;) haha ! fick beröm idag han sa att jag va väldigt snabblärd.. kan en del pasta rätter utan till nu :) 

det snööade idag när jag gick hem från jobbet blev så glad, men det va riktigt kallt.. så det är nog dags för att börja med overål till theo snart, så han inte fryser ! nu står theo här och håller i mej i benet och försöker dra sej upp, så jag ska sluta datanörda mej nu och umgås med theo :)

massa frågor :)

Lär dig lite om mig
Namn Marielle
Födelsedag - 3 januari
Hemstad - norahammar
Ögonfärg hmm, militärgröna har jag hört.. så dom är gröna 
Hårfärg - brunett
Längd - 160
Högerhänt/vänsterhänt - högerhänt
Civilstatus - upptagen
Stjärntecken - stenbok
Skostorlek - 38
Är dina föräldrar skilda - japp
Vikt - för mkt :/ 56.5
Skor idag - lacost
Svagheter - lat, har dåligt självförtroende osv.
Rädslor. att nått ska hända theo
Mål för året - har inga mål, men det ska bli kul och se theos framsteg
Det första du tänker på när du vaknar - va är klockan och har theo ätit inatt. (har världens dåligaste natt minne!)


ANTAL
Antal personer du kysst - ett x antal
Antal syskon - en syster och en bror
Antal piercings. två i öronen, en i läppen , naveln och tungan
Antal tatueringar -  ett kina tecken i svanken, kommer snart en till . theo på handleden troligtvis 

FRAMTIDEN
Namn på barn - theo såklart : ) wilda, och casper, kanske
Vad vill du bli när du blir gammal - ingen aning.
Drömjobbet - egen resturang/krog

FAVORIT
Mat - tacos
Sport - inte sportintresserad
Djur - hund
Glass - piggelin
Låt -  vincent- miss blue
Nummer - 13
Tuggummi - melon tuggummi  
Helgdag - julafton
Årstid - vinter
Tandkrämssmak - mint
Radiostation rix fm

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - Ja
Blivit dissad - Ja
Rymt hemifrån - nej inte vad jag vet 
Föreställt dej ditt ragg naken - har man säkert gjort.
Skolkat - Ja !
Sovit utomhus - Ja
 Gråtit i skolan - tror det
Spytt i skolan - kanske
Velat bli modell - nee faktiskt inte
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - för mkt 
Sett en död människa - Nej
Använt droger - nope
Ätit sushi - Nej
Retats - ja

THIS OR THAT
Cider/öl - Cider.
Pepsi/cola -.cola
Mc Donalds/Burger king - mc donalds , såklart !
Kärlek/sex - kärlek.
Choklad/vanilj - choklad
Jordgubbar/blåbär - jordgubbar
Kött/veg - kött
Tv/film - tv
Gitarr/trummor - gitarr
Adidas/nike - nike
Kinesiskt/mexikanskt - kinesiskt
Kakor/paj - paj
Mtv/vh1 - mtv
Blind/döv - svårt val, döv kanske. men inget av det  

KAN DU
Gå ner i splitt - nej har försökt dock 
Skriva med båda händerna - bara på datorn
Blåsa en bubbla - ja
Ha dina ögon i kors - ja
Nudda näsan med tungan nej

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN
Du nuddade -  theo
Du pratade med - theo
Du sms:ade med - rickard

Du msn:ade med -  mi
Du kramade - mamma
Du skällde på -
Rickard

SENAST DU
Skrattade - innan idag 
Grät - hm vet inte det va nog ett bra tag sen, eller nej råkade spruta clementin saft i ögat idag . hah =/ 
Filmen - norbit
Tuggade tuggummi - ett par dagar sen
Drog ett skämt - hm , ingen aning
Sjöng en sång - imorse för theo

VAR ÄR DU
Vad ser man utanför ditt fönster - vägen + lägenheter
Vad har du på dej - mjukisbyxor och ett linne
Vad är det på din musmatta. bra fråga, stor är den iaf !

HAR DU NÅGONSIN
Blivit kallad hora - inte va jag har hört, men det har jag säkert :/  
Ljugit om din ålder - Jadå, nödlögn kallas det ;)
Bråkat utan anledning - Ja för många gånger

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Druckit alkohol - nej
Rökt - Nej
Shoppat - Japp
Skejtat - Nej
Bakat - Nej
Motionerat - nja 5 situps kanske
Solat - nej 
Haft sex - Ja


såg nyss ett klipp på lindas blogg så himla roligt ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=1M2ye2LbypU&eurl=


första dagen på jobbet :)

det gick jätte bra på pastabageriet idag :) hade jätte roligt, och trivdes verkligen  och maten va super god ! han så åt mej att sluta söka andra jobb. så får hoppas på det bästa , det lät ju posetivt iaf:) ska jobba imorgon också så får se vad dom säger efter det.. det är riktigt sköna arbetstider 12.30-14.30 då är jag inte ifrån theo så länge.. :) När jag kom hem efter jobbet så va det jätte stökigt här hemma så ställde mej och städade sen åkte rickard till jobbet och jag och theo somnade en stund, sen städade jag ännu mer.. ussh hatar att städa. mamma och lars kom och kollade på lägenheten, dom tyckte den va fin :) dom lämnade lite leksaker som min morbror gav till oss, det va jätte bra leksaker inte massa små grejer det va stora roliga leksaker som han verkligen kommer tycka om. en sak va en liten trumpet den lär vi ju bli rätt trött på sen när theo har lärt sej hur man blåser i den men det dröjer nog ett tag :)

duktig man känner sej nu när man 'har' jobb, läser engelska och snart matte i skolan, tar hand om ett barn och sköter hemmet, de ni ;P haha

rickard ska börja jobba natt nu istället vet inte riktigt vilka tider det är som gäller men rickard trodde det va typ 21.30-06.00 ska bli roligt att kunna umgås med han på kvällarna så man slipper sitta själv och då får han mkt mer tid med theo .. men kommer bli jobbigt att sova själv . han kmr jobba söndag natt tills onsdag natt.. :)

nu ligger theo och sover men han vaknar nog snart och vill ha kvällsmat, och efter det ska jag lägga han för natten .Imorgon ska vi kanske vara med jimi och louise, ska bli jätte roligt om det blir så .. annars är vi antagligen med dom på lördag . :)

image132

THEO 8 MÅNADER !! :)

svar på kommentar till anonym :jag bodde på rosenlund innan, men vi flyttatde till torpa för ca 2 veckor sen :) vadådå? :)

inatt vaknade theo och va jätte pigg la han emellan oss så klättrade han på oss och så, sen somnade han om efter en stund. han har vaknar rätt så mkt efter det med.. så jag åkte inte till öppna förskolan idag, va så trött, gick ju och la mej halv 3 igår jag höll på att plocka undan spika upp tavlor och sånt , blev faktiskt bra :) idag gjorde jag gulasch till mej och theo, blev gott ! rickard ville inte ha så han ställde sej och gjorde hamburgare istället.. mesig han är som inte vågar smaka :P haha..

nu springer theo runt i sån gåbil, han är verkligen jätte duktig på att ta sej fram. sen hittar han allt möjligt. igår hittade han en kechoklad som va oöppnad den lekte han med, den får ju inte han upp så den kunde han leka med tänkte jag efter en stund ser jag att han hänger med huvudet.. blev jätte rädd och skyndade mej fram till han.. då hade han lyckats öppna kechokladen och sög i sej den. tog den ifrån honom och då blev han helt rasande började skrika som en galning.. hehe. han fick knappt i sej någon choklad som tur va.. men han tyckte nog det va nått så enormt gott med det lila han lyckades få i sej.

nu sitter vi och lyssnar på gummybear theo tycker inte den är lika rolig längre, men den duger :) han blir jätte lung .. Idag blir theo 8 måååånader !!! :) han är stor nu min kille, det har gått så himla fort och det känns verkligen inte som det va 8 månader sen jag fick upp han på magen för allra första gången, han va så liten 51 cm och han vägde 3625.. nu är han 71 cm och väger 10,6 kg så det är väldigt stor skillnad :)

dom ringde nyss från pastabageriet och undrade om jag ville komma och provjobba där för att se hur det funkar, och om det funkar bra får jag förhoppningsvis jobbet :) vaa kul ! :)

men nu ska jag inte sitta och datanörda mej ska leka med theo :) ska nog gå och handla ägg så jag kan baka något, måste ju fira lite att det är theos 8 månaders dag och att jag ska provjobba imorgon :)

6 november

idag gick jag upp vid 9 passade på att duscha medans theo låg och sov, va precis klar i duschen när jag hörde ett pip från sovrummet theo hade vaknat.. så gav han frukost och sen lekte han i monsterbilen medans jag sminkade mej =) sen gick vi till friadalen och gungade theo tyckte det va jätte roligt, en liten stund iaf .. hehe sen gick vi in till skolan och pluggade på engelska orden jag hade tills idag det gick bra på föhöret kunde alla utan 1 :) sen hade jag nationella muntligt, det gick inte lika bra har lite svårt för att prata men är jätte duktig på att läsa skriva och memorera ord i engelska. nu har jag bara 2 eller 3 engelska 'lektioner' kvar sen är jag klar med engelska A :)

efter skolan tog vi bussen up till a6 skulle möta anki, det va ett bra tag sen vi sågs nu .. kom fram före henne så jag gick in i foto affären och frågade om man kunde framkalla bilder som man hade i minneskortet på mobilen och det gick jätte bra :) så valde ut 8 bilder som skulle framkallas. sen kom anki och då gick vi och åt vet inte vad stället hette men man fick göra sin egen sallad, jag hade ost,skinka,pasta,kyckling och majs.. sen sallad gurka tomat och dressing såklart. jätte gott blev det. vi gick in på kappahl och anki köpte lite nya kläder till petra och theo va så kinkig så tog ut han ur barnvagen och satte han i lekhörnan han hade jätte roligt och skrattade och busade, när vi skulle gå därifrån blev han jätte arg , men han lugnade ner sej sen. runt 4 tog jag bussen hem när jag sitter på bussen så kommer jag på att jag glömde hämta korten så det va bara att hoppa av bussen och ta nästa buss tillbaka till a6 och hämta ut korten, dom blev helt okej så ska framkalla ännu mera på theo snart igen :)

theo har börjat 'säga' ma mam ma han säger ju inte mamma men han har lärt sej ma ljudet iaf :) jätte sött ! nu ligger han och sover i vagnen han somnade på bussen hem, det va två tjejer som kommenterade theo på bussen innan han somnade.. titta vilken söt bebis - åh kolla hans fötter , -han ler.. och såvidare :) jaag vet theo är världens sötaste, men kan inte direkt kalla han bebis längre .. men men :)

imorgon ska vi till öppna förskolan , ska bli roligt. men tyvärr så kommer inte lollo , moa är sjuk den stackaren :( men jag och theo ska nog komma och hälsa på henne i veckan, om vi får :) vi ska fotografera theo och moa på öppna förskolan den 15 tror jag det va :/ theo är först ut klockan 14.30 sen moas tur 14.35. måste köpa en jätte snygg tröja till theo på lindex, en cardigan (den är finare i verkligheten än på bilden). sen så ska han ha sin röd och svart randiga tröja med döskalle 'sjalen' och sen dom svarta jeansen med nitbältet till. jätte fin kommer han bli :) 



ikväll är mitt favorit program desperate housewifes, det är så himla bra. ush jag har börjat kolla på våra bästa år hatar verkligen det programmet och har alltid gjort men nu är jag så nyfiken på vem mördaren är så måste kolla på det.. hehe. någon som vet vem det är som mördar alla i salem? hah :P funderar på att ställa mej och göra gulasch som jag och theo kan äta ikväll.. eh får se. ska iaf söka ett till jobb nu, så har snart sökt 4 stycken. De ni ! :)

image124


image125


image128

har ni någonsin sett finare ögon än hans!?

image130

5 november

igår gjorde jag potatisgratäng med kött till, blev verkligen jätte gott :) rickard åt också.. och theo fick med smaka lite :) sen städade jag och plockde lite i theos rum.. när vi är klara där inne så ska han få börja sovaa i eget rum.. men det dröjer nog nån månad tills vi är klara, vi ska köpa små bord och stolar på ikea.. och andra saker så det blir mysigt. nu har vi satt upp bokstäverna på theos dörr iaf, så alla vet att det är hans rum :P Igår kom rickard hem med en feeeeet godispåse för att han trodde jag va godis sugen, visst det va jag men måste sluta äta sånt.. har varit jätte onyttig dom senaste veckorna och det syyyns verkligen på mej, tyvärr :/ man skulle ha så som vissa har det att man kan äta vad som helst utan att gå upp i vikt, avundsjuk man blir på sånna ! hehe ..
 
inatt har inte theo vaknat en enda gång, han vaknade klockan 8 och då fick han frukost.. efter det blev han jätte trött så la han igen och sen somnade jag också om. såå skönt. Gick på stan en sväng med theo på eftermiddagen försökte hitta en farsdag present till rickard, men hittade verkligen ingenting.. har ju knappt några pengar så det får ju inte vara så dyrt heller.. hmm , men jag kommer säkert på något. Åt på mcdonalds på stan med. Efter det gick jag hem till mamma och vi gjorde köttgryta tillsammaans .. den blev god :) ush va jag har ätit idag...

theo älskar verkligen denna videon mi skickade till mej, han blir jätte glad och okontaktbar han bara tittar på börnen och skrattar.. har lyssnat på den så mkt så nu tycker jag också den är bra :P hehe :
http://www.youtube.com/watch?v=cuZAnFTNajg

ska lägga theo snart och då ska jag passa på att städa lite.. och kolla på prison break såklart =) sen ska jag gå och lägga mej.. ska upp tidigt imorgon för ska till skolan och ska hinna laga mat innan dess.. det blir gulasch imorgon :) sen ska jag gå lite tidigare till skolan så jag hinner gunga theo lite i lekparken innan.. Skit också har glömt göra läxan så måste göra det nu....

jag måste verkligen köpa en riktig kamera, men har inte råd :(  ska försöka spara ihop..

image121

image122





4 november

igår gjorde jag fläskpannkaka till lunch och till min förvåning gillade rickard det.. :O hehe. han fick tvättmaskinen såld för 1500 :) sen på kvällen kom louise och hämtade oss så åkte vi hem till dom.. vi åt hamburgare med pommes och kollade på en film, den va inte speciellt bra. men det va roligt hos dom iaf, vi åkte hem vid 1 därifrån sen somnade vi på en gång när i kom hem. stackars rickard som gick upp vid 5 idag för att han skulle till jobbet..
idag ska vi nog bara vara hemma, rickard kmr nog ligga och sova nästan hela dan när han kmr hem från jobbet.

theo har blivit så himla stor han ser inte ut som en bebis längre snarare som en liten pojk. han ställer sej upp med hjälp av saker helt utan problem.. och kan krypa  fort nu. på onsdag blir han 8 månader. va tiden går fort.. det känns som det va ett par veckor sen jag låg på bb ..
men ska gå och se vad jag ska göra för mat idag..

image120

Godmorgon och näseblod

inatt har theo sovit bra :) han somnade halv 10 och vaknade vid 6 typ då flyttade jag han till våran säng oc då somnade han om på en gång. sen vaknade jag runt halv 7 av att någon spelade hög musik , techno musik så det dunkade på rätt regält.. sen när det äntligen blev tyst så kände jag att min näsa började rinna, tog lite papper som jag hade bredvid sängen.. pappret blev knall rött. jag hade näsblod :S jag har aaldrig näseblod .. nu har det äntligen slutat och theo har ätit frukost.. så funderar på att gå och lägga mej igen är jätte trött.

igår kom linda hit och lämnade en super fin inflyttnings present :) sen åkte vi och handlade med rickards pappa och linda. Det blev rätt så mkt mat :) köpte fel blöjor, tyvärr. Råkade ta vanliga blöjor istället för byxblöjor.. det va iaf 12 mer i dom vanliga blöjorna än  i byxblöjorna, och det är bra för så mkt theo skiter nu försvinner blöjorna fort. rickards pappa va jätte snäll och bjöd oss på all mat vi hade handlat :) efter att vi hade handlat gjorde jag tacos, gott :) och theo fick äta kycklinggryta på burk , han tyckte det va gott.. han äter nog precis allt, han är som jag :) är glad för att han inte har ärvt rickards kräsenhet när det gäller mat ! när vi precis hade ätit upp kom rickards kompisar och dom satt och spelade poker ett tag. sen nattade jag theo, och dom åkte hem runt 10-11 . vi  kollade lite på hannibal och svensson svensson :) rickard  klev upp klockan 5 och åkte till jobbat, han slutar la vid 1-2 eller nått. Och ikväll ska vi vara med jimi,lollo och moa :)

men nu ska vi ta och sova igen, ska bara byta blöja på min skit unge :) föresten så va han så otroligt söt i sin nya fleece dress, måste lägga upp en bild sen :)
JOO RICKARD BYTTE EN BAJSBLÖJA IGÅR..WOOOW ! hahaha

1 november

idag skulle jag upp tidigt och tvätta men vaknade klockan 9 och då va rickards mamma klar med våran tvätt.. man tackar, men hädan efter vill jag tvätta själv.. det är la inte så roligt för henne och hålla på med våra smutsiga kläder.. men det va väldigt  snällt iaf :) sen duschade jag medans theo och rickard sov, när jag va klar hörde jag konstiga ljud från sovrummet gick och kollade, det va theo som höll på att busa på rickard medans han sov. Igår gick theo och la sej klockan 10 men han satt i sängen och lekte själv i en halvtimme sen somnade han.. sen sov han tlls klockan 5 och började skrika flyttade bara han till våran säng och då blev han tyst som en mus och  sov ända tills klockan 7-8 :) skönt !

idag har jag och gabriella(min syster) varit på stan gabriella köpte ett par snygga skor till theo, liknade converse typ. Theo fick en fleece dress också, den hade öron på luvan .. jätte fin va den ! :) sen åkte vi upp till a6 och gabriella bjöd mej på soya.. hon shoppade loss ett par högtlare , en jacka , byxor lite halloween prylar.. jäkla rikemansbarn :) haha. det satt 3 killar i typ 20 års åldern och tittade på oss hela tiden på soya, och då menar jag verkligen heeeela tiden, först trodde jag att jag inbillade mej. men sen sa gabriella det med. hmm.. hatar folk som stirrar , det är bättre och komma fram och hälsa. Brukar möta gamla klasskompisar på stan, , men dom har inte ens mage att hälsa dom bara glor :S ni vet vilka ni är......

Idag mötte jag KOFFE på hm :) länge sen man såg han.. sist jag träffade han va på en fest och då vi gjorde vårat party trick tillsammans, 'krabban' ! haha det är ett dansteg vi såg i en film så hiimla fult, men så otroligt roligt. Det va kul och se han :) mötte också Rickards pappa och syster på a6 som va ute och små shoppade =)

theo har varit rätt så arg idag, han har inte varit ledsen man har verkligen hört att han va arg.. han tycker inte om att ha så mkt kläder på sej när han åker vagnen.. men det måste han ju så han inte blir förkyld . har inte kunnat ta några nya kort på theo på sistone, för kameran är full. ska sitta och radera någon dag. jag har ju alla kort på datorn , men tycker ända det är lite tråkigt att radera kort på theo.. hehe

image119
 

RSS 2.0