ma ma mamaaa :)

jag är dålig på att blogga på helgerna.. denna helgen har inte varit bra alls ! men men.. igår satt jag och rickard hemma , rickards pappa va här och hjläpte oss sätta upp lamporna spika fast sladdarna osv =) och idag hängde jag med mamma och gabriella till a6 kollade på lite grejer, mamma köpte fina kläder men dom va för små för henne så jag fick dom :) men tyckte jag såg jätte tjock ut.. men det va väldigt snällt iaf :) gick på ikea en sväng också.. hittade inget.. eller rättare sagt jag har inga pengar till att köpa något. handalde iaf lite på maxi sen det blev clementiner,yoghurt,barnmat,våtservetter,gurka,dip ,snus till rickard och lite annat :) evelina va hemma i jönköping så hängde med hem till mamma, evelina tyckte theo hade blivit jätte stor och jätte söt :) 

theo säger ma mam mamma hela tiden nu, blir jätte glad varje gång jag hör det :) sen så har han börjat sträcka ut sin tunga rätt så ofta, jätte söt är han.. försökte ta kort på det men varje gång jag kom men kameran åkte tungan in igen :P

imorgon ska jag jobba igen, ska bli roligt jag trivs verkligen jätte bra :) men nu ska jag göra kvällsmat till theo sen ska jag natta han och när han har somnat ska jag med gå och lägga mej.

är rätt så less på allt för tillfället.. inte på theo ! är så glad för att jag har han.. utan han hade det inte funnits någon  anledning att gå ur sängen på morgonen. han är mitt ljus i mörkret !

image133

Kommentarer
Postat av: Marie

ja känner likadant hade jag inte haft william , så fanns det ingen mening med livet ..

2007-11-12 @ 09:24:33
URL: http://mzetterblad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0