slappat

idag har vi bara varit hemma dippat grönsaker och sovit jätte länge, skönt att ta sånna här slappa dagar nån gång ibland :) theo rev nyss ner sin leksakslåda så nu ligger han och leker med alla sina leksaker på golvet och säger da da da adda da. sötnöt ! :) han kryper nog vilken dag som helst nu känns det som, han ställer sej på alla 4 ålar lite ställer sej på alla 4 ålar lite, nu har han börjat med att flytta fram bena lite med men det funkar inte riktigt än för han förstår inte att man ska flytta fram händerna också. men det kommer snart :)
imorgon kanske vi ska vara med jimi och louise , och på lördag och söndag ska jag sitta barnvakt till hampus och oliver , hmm hur kommer detta gå , kan ju inte precis säga att det är lätt förtjänta pengar.. men behöver dom verkligen . vi ska packa ner lite saker i helgen också .

någon som har beställt en banrvagn från www.babyland.se som vet hur lång tid det tar innan man får den ? beställde den i tisdags :)

funderar på att lägga in bilder i bloggen på kläderna jag köper till theo, köper ju väldigt mkt till han. ibland för mkt känns det som:/ men det får bli när jag har fått tillbaka min mobil.

theo har fortfarande diaree och dom på ÖF sa att det kunde bero på tänder men ser ju inget.. men har märkt att han dregglar lite mer sen så har han händerna i munnen rätt så mkt, så det kan ju vara en tand som är på gång :) men nu är det tv som gäller för våran del ..

Kommentarer
Postat av: Jenniien

Tänder kan ta väldigt lång tid på sig att komma fram faktiskt, tålamod:P haha

2007-09-28 @ 13:27:34
URL: http://jennietarkka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0