=)

image3836

tävlingar gillar vi, eller det gör jag iallafall jag :)

jag med och tävlar om dessa ursnygga guldörhängen från Bettie`s galleria.

Tävlingen finns på Alexandra's blogg

tävling




Ta chansen och vinn ett par jättefina örhängen!

Länk till tävlingen har ni här: Metrobloggens tävling

Tävlingen är sponsrad av : Bagsandfashion

fruktsallad :)

nu sitter jag och äter fruktsallad, theo somnade utan protest och det är bra program på tvn hela kvällen :) kan det bli mkt bättre.. fläskpannkakan blev hur god som helst =)

pratade nyss med louise, kul vi kommer ha på lördag.. men nu ska jag kolla på las vegas

stackars theo

nu håller jag på att göra fläskpannkaka till middag =) så gott är det.. theo råkade ut för en olycka innan :( jag ställde upp brödrosten på tv bänken så han inte skulle nå den men det gjorde han iaf och fin brödrosten över sej och trillade.. han blev jätte ledsen :( synd om honom, men det gick över rätt fort när han fick en banan ! =)

ikväll ska vi äta fruktsallad =) och efter det blir det städning igeeeen ! men det blir sttökigt väldigt fort när man har småbarn som har lärt sej att öppna alla skåp och lådor.. 21.55 på 5an är 'elake kocke' gordon ramsey.. tycker det är skit kul att kolla på program med han =)

nu ska jag busa med theo innan maten är klar =)

1 ååår

god morgon, eller god middag kanske man säger nu =) idag ska vi bara slappa och vara hemma, jag ska bara springa ner till affären och köpa saker så ag kan göra fläskpannkaka idag, men måste vänta tills rickard vaknar så han kan ta theo
theo håller på att få en tand till , tand nummer 5 (!!!) nu har han nyss ätit massa gröt så han är mätt och belåten.. han är så söt när han vill ha mer då skriker han MAMAMAMAMAAAMMM !! han är väldigt höjudd av sej :P
om exakt en vecka blir han 11 månader !! sen är det bara en månad kvar och d blir han 1 år.. tiden går så himla fort. vi skickade in dagis papprerna igår, ush det kommer bli jobbigt att lämna han på dagiset.. vi ansökte om plats från 1 april.

jag måste verkligen hitta ett jobb nu.. men det är så himla svårt skulle vilja jobba i klädbutik. men allra helst vill jag utbilda mej som barnmorska..
ska hitta mina pappren från förlossningen och skriva ner det här så ni kan få läsa, det är faktiskt riktigt kul att läsa :)

men nu ska jag umgås med min högjudda son :)

3 januari

nu har jag färgat håret mörkbrunt, blev la sådä.. men det är ju mer likt löshåret nu iaf =)

löshår

nu ligger mn busunge och sover, han har varit väldigt kinkig idag.. men tror det är en tand som spökar :( idag har vi varit på öppna förskolan va inte så många där ida men det va trevligt iaf. theo visade upp sina gåtalanger och alla tyckte han va jätte duktigt :) efter det tog vi bussen ner till stan och köpte hårfärg, nål och tråd .. eftrsom mitt löshår kom idag :) är inte jätte jätte nöjd men nöjd är jag , tack rickard =) så nu har jag fixat det och bestämt va jag ska ha på mej på lördag ett par svarta jeans, vit guldig topp från gina och mina svarta pumps =) 

ush va jag avskyr mina höfter, skulle kunna spy på dom .. tänkte bara säga det !
och en till sak jag har sålt löshåret det första löshåret jag beställde nu :) 

har precis ätit en amerikansk sallad eftersom attt jag kom på att jag bara har ätit två mackor på hela dagen idag, måste skärpa mej med maten verkligen ! är det någon som vet nån bra salva mot röda rumpor som verkligen funkar.. theo är jätte röd fast han får lufta smörjer in han osv. :( synd om han..



image212

image213

=)

glömde berätta att rickard köpte en soda stream idag :) god dricka det bli =)

jag funderar på att springa iväg och köpa en pizza är jätte hungrig :( jo det blir det.. sen ska jag kolla lite på tv sen blir det ännu mera städning.. theo har lärt sej öppna alla skåpen nu så han slänger ut allt på golvet  :( skit ungen :P

Jippi =)

rickard beställde löshåret till mej nu :) han är såå himla snäll, iband  ! =) :P imorgon ska vi på öppna förskolan , ska bli kul och se vad dom säger när dom får se att theo kan gå :) efter det ska jag ner på stan ska köpa nål och tråd så jag kan sy fast clip'sen på löshåret =) leveransen tar 1-2 dagar så förhoppningsvis får jag det på torsdag så jag kan köpa en hårfärg som är i samma färg så allt är klart till på lördag.. för då ska jag lollo och eve på huset..

theo verkar lite trött och när han har somnat ska jag passa på att städa lite:)

för er som undrar blir theo snart 11 månder , tänkte skriva en lista på theos framsteg.. men han kan så mkt du så det kommer bli en väldigt lång lista.. så skriver det en annan dag :)

föresten kolla in klippet under .. visst är han duktig !! :)

Löshår hit och dit ..

fick hem löshåret idag är verkligen inte nöjd, det va på tok för lite hår för mej och för mörkt :( skulle passa någon bättre som har tunt hår och intelika tjockt som mej.. så ska nog sälja det... ngn intresserad?

men ska försöka fjäska lite för rickard och se om han vill köpa detta  ( TRÄNS (TOYO)till mej :) vet att det är bättra att köpa äkta löshår men det har jag inte råd med och sen ska jag bara ha i löshåret ibland när man vill vara extra fin :) har någon hört nått posetivt eller negativt om det löshåret jag funderar på att köpa?? :)

nu går theo igen, han är så himla duktig :) han spottade mat på mej innan idag och det tyckte han va jätte kul, busungen ! :P

nu ska jag ringa rickard :)

theo går :)

VISST ÄR HAN DUKTIG !!! :))


:D

filmade nyss theo när han gick.. ska försöka lägga upp det här snart :)

:)

wohoo vann en navel piercing nyss :D nummer 9

image210

Nu går theo runt på golvet han har la gått ca 20 steg nu =) han är såå himla duktig.. men nu ska jag natta theo, han fick vara uppte lite längre idag bara för att han är så söööt :)

28 januari

idag gick vi upp rätt tidigt gjorde iordning theo och slängde på mej lite smink, sen tog vi bussen ne tll stan och shoppade lite .köpte ett par svarta pumps, en välbehövd bh, och ett linne som jag antagligen ska lämna tillbaka. bara för att jag inte hade gjort iordning mej idag träffade jag fullt med folk idag .. haha !

vi har legat och sovit ett tag och nu kollade vi nyss på unga mödrar. tycker michelle är så himla mesig som ber han flytta bara för att han har kollat på tjejer på internet :O hehe.. sen fck man se en förlossning med, fast man ser hur ont dom har det längtar man tillbaka som bara den iaf, det är sjukt :) :P

nu sitter theo här och säger mamamaama =)

image208

image209

Duktig kille

theo har blivit jätte duktig på att gå han går mer än 10 steg nästan varje gång =) vi har ställt ut en stol mitt på golvet då brukar han gå därifrån till soffan och från soffan till stolen :)

idag ska jag på stan med lollo och eve så nu ska vi göra oss iordning :) 

föresten så är jag med i www.modeakuten.se 's testpanel .. ska prova olika tungpiercingar och skriva en recention om hur dom va, och sen får man behålla dom :) hur kul verkar inte de :D :D

baara så ni vet.....

så är theo är sötast!! =) han går mer och mer nu.. så snart går han väl på heltid =)
igår storhandlade vi 1500 gick det på.. så nu är man fattig igen =( köpte saker så jag kan göra chilikyckling nån dag ! jätte gott :) kommer inte bli lika god som pastabageriets men blir den hälften så god så är jag nöjd =) 

nu ska jag hoppa in i duschen med theo, jag ska iväg och äta på jensens beaf house(eller va det heter) klockan 6 med mamma och lars =)

image202

image203

image204

image205

image207

tävling !!:)



Modeakuten.se har just nu en tävling där du Kan vinna ett valfritt par Jeans ur deras sortiment.
Till fler som tävlar till flera Jeans kommer de tävla ut, Så det är bara vi tävlande som sätter gränsen på hur många
Jeans det kommer att bli. Jag är självklart med i tävlingen om ett par Nya Jeans, och det hoppas jag du också är?
Dessa Jeans har de i sitt lager just nu.
Här går du in för att vara med och tävla
Lycka till!!


magont

gick och la mej vid 12, men kunde verkligen inte somna magen värkte och skrek efter mat.. så rotade igenom hela frysen kylen och skafferiet.. hittade tillslut en popcorn påse.. =)

det är fortfarande ingen som har bjudit över mitt bud på tradera :) hoppas löshåret blir mitt, och hoppas jag får det innan nästa lördag för då ska jag till huset med mina tjejjer =) eve och lollo.. ska kanske åka och tatuera mej i forserum hos en eve känner.. ska skriva theo med skrivstil någonstann.. kom med förlag vart :)

nu sitter jag och skriver med. www.metrobloggen.se/ungamamman på msn, hon va med i metro för ett par månader sen :) om jag inte minns fel..

tradera

är inne på tradera och kollar runt hittade en ur söt dress (helt ny, från hongkong) , den skulle man ha !! :) 



men bjöd iaf på lös hår med clip on, så man kan sätta i det då och då när man vill vara extra fin.

ne ush va det lukaar illa, nu ska jag byta blöja =)

!!

nyss gick theo 6 steg till.. ska bli roligt och visa alla på öppna förskolan va duktig han är =) ne nu håller jag på att tävla om ett par skor..

snällaa

kan inte nån sälja hårträns till mej.. som man kan sätta i med clip ons?? :) har inte råd med nytt :( 

skriver lite senare ska iväg och handla chili ska göra chilikycklig eller chili fisk :) 

!!!!!!

igår gick theo 4 steg helt själv !!!! :)
han är jätte snorig :( men nu vill theo ha nått litet och äta =)

krogen

först va vi på förfest med bara tjejer :) sen vid 10 halv 11 drog vi in till stan, försökte komma in på olearys.. men det gjorde vi inte för det va 21 eller 23.. men vi träffade big brother muffe :P haha.. sen gick jag och louise till centrum och tog en cider. och som ni vet hatar jag att dansa men gissa va jag gjorde hela kvällen , DANSADE ! haha.. det va skit kul, se kom det några utländska killar som dansade runt mej och tryckte in mej i ett hörn.. helt störda :S när jag stog i baren blev jag bjuden på en cider . träffade lite gammalt folk som man inte har sett på evigheter =) men drack lite för mkt igår och saknade min bebis jätte mkt.. men annars va det hur trevligt som helst. =)

theo väckte mej klockan 8 imorse och ville inte sova.. så det va bara att pallra sej upp och sätta sej och leka med han . lite små jobbigt, men det va skönt att se han :) Idag ska jag bara sitta hemma hela kvällen och mysa med min familj :)

nu ska jag bada så man känner sej lite fräschare =)


wohoo

jag hade ca 600 stycken som besökte min blogg igår :D

morgondagens outfit

haha.. har aldrig kört nått sånt här innan, men nån gång måste ju bli den första.. det är nog den sista med..=)

har bestämt va jag ska ha på mej imorgon, blir la inte jätte fint men det duger iaf :) tänkte visa lite bilder, det är verkligen inga bra bilder men man ser på ett ungefär :)

image200

image201

senblir det ett par ankel boots till det :) snart kommer rickard hem och då ska vi ner och boka en tvätttid vågar inte gå ner själv såhär sent.. hehe feg jag är :P ska plocka undan lite till nu..springer runt i trosor och ett linne hoppas ingen ser mej.. drar ner persiennerna för säkerhets skull, vill ju inte skrämma slag på nån stackars person som går förbi.. haha


kidnappad

lollo ringde innan och tjatade på mej i 30 min att jag ska med dom på krogen imorgon, va tvungen att ge mej annars hade hon kommit och kidnappat mej imon.. så imorgon ska jag på krogen och har ingen aning va jag ska ha på mej eller nått.. men men det är la inte speciellt många som är ute då iaf.

nu ska jag ner och boka en tvätttid, plocka upp här hemma och testa kläder :P

Las vegas ! :)

theo somnade för en timme sen.. han somnade nästa på en gång när jag la ner han i sängen :) imorgon är det fredag och ska kanske med angelika på tjejkväll men vet inte än.. sen blir det nog bara lungt resten av helgen. nästa fredag ska jag eller vi (vet inte än)på för inflyttningsfest hos frida sen efter det blir det krogen.. kommer bli jätte roligt ! fast vet inte vad jag ska ha på mej, vill ju vara fiin såklart.. har ju en sidentunika men vet inte va jag ska ha till den.. kom med förslag :) en annan sak som är lite jobigt är att alla jämt vill dansa, och jag hatar att dansa (bara för att jag inte kan) hur kul är det att bli lämnad själv medans alla andrar dansar.. aja.. är lite nervös inför mitt första krogbesök som ni kanske förstår :P hahha.. mesig jag är :p

mitt ansikte håller på at bli bättre knottrorna är nästan borta och är bara lite torr :) först tänkte jag ju prova acos brunutan sol i ansiktet igen för att se om det va de som utlöste det, men nu vågar jag faktiskt inte !

pratade med stina innan angående hundpassningen det va många som hade hört av sej , men va hon intresserad så skulle hon ringa imorgon.. hoppas verkligen hon ringer, för hur kul hade det inte varit för både mej och theo att ha en 11 veckors mops hemma . :)

nu börjar las vegas igen =)

svar på kommentar

svar till e.  ja jag bor i jönköping =)


punkt


Rickard och theo på julafton, jag va så ful så va tvungen att ta bort mej :P
image198

just det idag fick vi hem 30 bilder på theo som vi beställde förra veckan, hade glömt bort dom helt.. super fina kort blev det..
nu ska jag ringa stina angående att jag ska passa hennes mops valp på 11 veckor på dagrna :) det av många som hade ringt så får se om jag blir den lyckliga 'vinnaren' :P jag vill me ha en hund, men det har vi inte råd med för tillfället.. men om ett par år :)

ingen rubrik

nu har jag hämtat ut legget, va himla lång kö det va flera familjer som skulle skaffa pass till alla.. men nu har jag det iaf :) sen gick vi till ica klosterkungen och köpte gurka, paprika, morötter och holiday dip =) hoppas det är något bra på tv ikväll så man har nått att dippa till :)

när jag nästan va hemma kom jag på att jag hade inte ätit något idag förutom 2 pannkakor i morse,.. så gick in till pizzerian och beställde en hawaii med sås .. så gott men onyttigt ! inne på pizzerian mötte jag tollbo .

kul att så många gillade min 'gästblogg' som jag skrev :) har även fått besöks rekord idag.. har visseligen inte så många besökare men jag är glad för dom 'få' jag har :)

jag är så himla dålig på att komma ihåg kameran när vi ska iväg, men ska försöka bättra mej :)

image197

klappa händerna

idag gick vi upp sent.. skönt att sova länge nån dag då och då =) sen blev det pannkakor till frukost .. theo fick med smaka han tyckte d et va jätte gott =) snart ska vi gå ner till polisen i mjukiskläder och hämta mitt leg, äntligen .. :)

jag håller på att försöka lära theo att klappa händerna, det går inte så bra men det kommer när det kommer.. idag upptäckte vi att han kan en till sak.. säger man mmmyysis till han så lägger han sej ner med huvudet på sne och myser.. skit söt är han =) innan vinkade han bara när man vinkade till han men säger man ' kan du vinka theo. så vinkar han samma sak om man säger 'hejdå'.. jag är så hiimla stolt ! :)

nu ska han få lite mellanmål det blir yoghurt och smörgåsrån =)

gravid

idag har jag och theo varit på öppna förskolan det va jätte kul idag ! :) under sångsamlingen va elias och theo på gitarren som vanligt så inte lotta kan spela.. hehe. theo busade jätte mkt med alla barnen.. och han visade att han kunde vinka, att han vet vad lampan är och att han kan gå helt själv med gå vagnen hur bra som helst :) sen satt jag mest och pratade med evelina och louise, vi ska nog ut den 2 februari det va ju premiär på nått då=)

efter det tog jag bussen till a6 skulle ju träffa malin men hade tydligen inte hennes nummer så gick där ett tag såg henne aldrig så ringde mi istället, hon hade stoora problem.. haah. hon hade precis bytt blöja på ronja så upptäckte hon att hon inte hade några blöjor med sej till sin syster, så lo sprang och frågade alla grannar men dom hade inga.. så jag tog bussen till lijeholmen och kom med en blöja till henne.. va snäll jag är =) :P mis systers dotter kunde se döda trodde vi.. hon sa massa konstiga grejjer *vem är det som gråter så sorgligt*, sen satt hon och tröstade en pojke i fåtöljen som hande slagit sej på benet han hette viktor och hade en dum pappa sa hon att han sa. sen va det en pojke som hette fredrik och han va tydligen jätte elak. vi frågade henne flera gånger va va det du sa att viktor satt hon pekade på samma plats hela tiden och massa sånt. ush vi blev skit rädda typ.  sen gick vi från lijeholmen till torpa och lekte hemma hos mi och kollade på unga mödrar =)

just det, precis när jag har börjat känna mej någolunda smal så fick jag veta av rickard att susanne undrade om jag va med barn för det såg ut så på massa kort.. fan va kul, blev faktiskt lite ledsen.. 

imorgon ska jag hämta ut mitt leg, ser hemsk ut på bilden.. haha men men :P theo är så himla söt när man vinkar till han då bllir han helt galen gör massa konstiga ljud hoppar upp och ner och vinkar som en tok :P haha
funderar på om jag ska köra alevo dieten man äter bara shakes under 2 veckor.. fick smaka av mi och det smakade inte så himla illa som jag trodde. eller ne jag vet inte men ska byta ut några mål iaf.. får se !

inte så bra bilder, men alla bilder jag har tatt har lagt sej på intern minnet och dit hittar inte jag :S men ska be rickard om hjälp =)

image194

image195

image196

krabban

kollade nyss lite på hitch.. för er som har sett den filmen vet att han dansar som en krabba.. det är mitt och koffes partytrick som vi körde på ett par fester innan.. fan va pinsamt men kul ! :P haha.. nu måste jag färga håret sen ska jag diska,städa,boka tvätttid och smörja in mej med brun utan sol (inte aco's!!!) har fortfarande knottrigt och torrt ansikte efter det.. jag som jämt har haft jätte fin hy.. hoppas det försvinner snart annars vet jag inte vad jag gör.. :(

theo somnade klockan 9 idag, han ville verkligen inte sova innan dess han va jätte arg. imorgon ska vi på öppna förskolan, det ska bli jätte roligt !

..

jag skiter i att blondera det.. ska ner på willys snart och köpa en brunhårfärg. ska köpa nått att äta åt bara lite godis på hela dan igår så jag är rätt så hungrig nu.

nån som kan ge mej tips på vad jag ska laga idag?!  

gahh

håret blev skitfult flammigt och orangt, ska göra en till blondering idag ska slinga men har ingen slinghätta :/ sen ska jag färga håret på fredag igen och då ska jag köpa en slinghätta..

nu ska jag busa med min skit unge :)

blondering

sitter och blonderar håret själv , inte så det blir knallblondt jag bara ljusar upp det lite.. skulle blondera slingor men jag gav upp så nu ha jag kladdat lite med färg i håret det ska bli kul och se hur det blir :O hah


Tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

!!!

måste bara berätta att THEO KAN VINKA !!  :) han vinkade nyss till rickard flera gånger.. sen vet han va lampan är.. om man säger theo vart är lampan.. så tittar han upp på lampan :) duktig kille jag har, eller hur !? :)


igen


han är ju bara för underbar :)


:)

theo , ute och går hemma hos mamma :)



13 januari

igår va jag och mama och shoppade på a6.. det blev ett par svarta jeans,en snygg sidentunika, kofta, strumpor, tunika, tights ,Kofta med snygga dragkedjor,småklämmor till håret och bronspuder..det gick på mer än va mamma hade trott hela 1800.. (det va hon som betalade fick det i födelsedagspresent).. i torsdags beställde jag mitt leg, ska hämta upp det nästa vecka =) sen blir det att jag ska ut på korgen näst nästa helg eller nått =)

igår va första gången jag kände mej smal när jag provade kläder..när jag skulle prova jeans plockade jag åt mej storlek 38 av alla.. skulle gå in och testa och såg till min stora förvåning att alla va förstora.. så provade storlek 36 och dom satt jätte bra :) sen testade jag ett par 34 för skojjs skull dom fick jag näääästan igen ! sen har jag upptäckt att man ser mina nyckelben med..:)

igår kväll smörjde jag in mej med brun utan sol för ansiktet.. och när jag vaknade idag på morgonen kliade det nått så grymt i ansiktet och det va knottrigt.. kollade mej i spegeln och va rödflammig..fattar inte varför det blev så.. ska prova att smöjra in mej om ett par dagar igen så man får se om det va den som utlöste det..

theo sover fortfarande hela nätterna =) han är superduktig.. nu går han runt bordet och river ner allt han får tag på. sötnosen ! :) han blir ett år om ca 2 månader.. min storaa kille.. huah va det har gått fort.. han låg ju nyss helt still och sov hela dagarna och snart kan han gå, känns overkligt. den 7 mars ska vi ha 1år(!!!) kalas, theo ska få en liten tårta som jag ska göra till honom och den får han äta och kladda med bäst han vill =)

snart får angelika sin bebis(3 veckor kvar till BF) då ska jag och theo vara där och mysa med bebisen jämt, hon bor ju längst upp i samma hus som vi så det är nära och bra:) ska nog fika med henne ikväll me =)

snart börjar rockstar supernova som jag ska se på =) sen ska theo bada

föresten ska jag söka jobb på ikea lagret nästa vecka.. ska skicka in en CV som gabriella och viktor ska hjälpa mej med=)

ingen rubrik

nu har jag gjort lasagne, fullkornslasagne med paprika :) mmm gott.. jag är inte ens hungrig, men det är jag typ aldrig men jag äter ändå för att det är gott.. :/ men ska bara ta lite lasagne nu sen ska jag frysa in resten, så jag har något nyttigt och gott när jag blir sugen på onyttig snabb mat =)

theo ligger och sover la han vid halv 9.. sen låg och och skrek var 10nde minut i en halvtimmer eller nått.. men nu sover han iaf :) håller på att städa här hemma, det blir så lätt stökigt när man har små barn som älskar att riva ner alla saker..

jag måste verkligen ner till polisen snart, ska skaffa leg.. har ju inte gjort det än. det får la bli imorgon efter jobbet om mamma kan då vill säga..

nu ska jag ta och äta lasagne och kolla på tv =)

image193



snabbis

bläää va jag hara min kropp ! sitter och kollar på bantingspiller/pulver.. men vet inte om jag vågar prova dom har ju sina biverkingar :S jaja nog gnällt !

theo kan gå när man håller han i en hand nu, och sen kan han stå helt SJÄLV på golvet :) vi va på bvc och vägde han idag han väger 11475 g och är ca 75cm lång.. stor kille jag har ni :) idag blir han faktiskt 10 månader, det är sjukt va tiden har gått fort. för fort !

nu ska theo få mat, föresten så fyllde jag 18 i torsdag :)


RSS 2.0